Скорпіони дізнаються, що їм брехали / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 23 червня, Овни ризикують наламати чимало дрів, їм закрутить голову пристрасть. А Раки відчують всевладдя, у них вийде зробити все, про що вони мріють. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку на цей день - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто бути обережніше, ними опанує порочна пристрасть. Слухайте розум, а не серце, так ви зумієте не наробити помилок. Часом почуття можуть закрутити голову, не дозволяйте собі оступитися.

Телець

На Тельців чекає приємна зустріч. Ви можна випадково побачити людину, за якою дуже сумуєте. Уважно дивіться по сторонах і не пропустіть шанс поговорити з тим, хто для вас важливий.

Відео дня

Близнюки

23 червня Близнюки ризикують сильно посваритися зі своєю другою половинкою. Ви чимось образили кохану людину, а тепер доведеться вибачатися. Визнайте провину, якщо розумієте, що дійсно вчинили неправильно.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам величезну владу. Ви зможете вершити чужі долі і вирішувати дуже важливі питання. Не бійтеся, цього дня вам до снаги абсолютно все.

Лев

Леви приємно здивуються, з ними станеться щось неймовірне. Однак не поспішайте "кричати" про своє щастя. Постарайтеся нікому не розповідати про те, що з вами сталося.

Діва

Діви будуть на коні, в п'ятницю вони зуміють поставити на місце всіх своїх ворогів. Не бійтеся озвучувати претензії і йдіть до самого кінця. Ви можете захистити себе і тих, кого любите.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам неприємні події. Щось піде не за планом, це вас сильно засмутить. Часом потрібно зупинитися і обміркувати своє майбутнє, такі прикрі моменти трапляються якраз для цього.

Скорпіон

Скорпіони дізнаються, що їм брехали. Ви зумієте розкрити чийсь підлий обман, проте не поспішайте карати брехунів. Вдавайте, що нічого не зрозуміли, так ви дізнаєтеся ще більше цікавої інформації.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям важливі рішення. Вам потрібно набратися сміливості і чітко вирішити, чого ви хочете від життя. Можливо, цього дня Стрільці почнуть новий і дуже цікавий шлях.

Козоріг

Козероги зуміють домогтися успіхів на роботі. Ви вдало впораєтеся з усіма завданнями, це точно оцінять. Не бійтеся попросити про підвищення зарплатні.

Водолій

Карти Таро радять Водоліям приділити увагу своєму здоров'ю. Не ігноруйте проблеми, беріть вихідний і займайтеся лікуванням. Якщо ж вас нічого не турбує, йдіть на прогулянку з друзями.

Риби

23 червня Риби можуть веселитися і не думати про рутину. Залиште всі свої переживання в минулому, не думайте про погане. Вам потрібно відпочити і провести час з найближчими людьми.

Вас також можуть зацікавити новини: