Дізнайтеся, що обіцяє гороскоп на четвер саме вам / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 5 жовтня 2023 року для кожного знака Зодіаку. На Овнів чекають спокуси, а у Козерогів буде щасливий день. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Час летить із шаленою швидкістю. Поглядайте на годинник, щоб встигнути хоча б найважливіше. Не виключено, що вас сьогодні спокушатимуть. Ви згадаєте, що таке фліртувати.

Телець

Ваша енергетика позитивна, і оточуючі будуть прагнути до близькості. Можливо, хтось попросить про допомогу. Не поспішайте з порадами, якщо недостатньо добре розбираєтеся в питанні.

Відео дня

Близнюки

Щоб рухатися вперед, не озирайтеся назад. На допомогу розраховувати не доводиться, але ви зможете впоратися з усіма поставленими завданнями. Слід підтримувати рівний настрій, і не впадати у відчай, якщо щось не виходить.

Рак

Радує дружнє спілкування. Ви отримуєте підтримку, якої потребуєте. Імовірне везіння, можете виграти або знайти гроші. З коханою людиною намагайтеся уникати суперечок. Сьогодні кожен наполягатиме на своєму, і можна сильно посваритися.

Лев

Ви зумієте проявити себе на всі 100%. Будьте на очах у начальства, і беріться за найскладніші справи. З коханою людиною не грайте в мовчанку, відкрито висловіть претензії та образи. Давно час поговорити по душах.

Діва

Почуття задоволення дарує активний відпочинок. Корисно займатися спортом, запланувати довгу пішу прогулянку. Друзі можуть ображатися на брак уваги. Саме час призначити зустріч і поспілкуватися.

Терези

Слід прислухатися до чужої думки. Ви схильні брати на себе занадто багато, переоцінювати свої сили. Вам підійде колективна робота. У такому випадку складнощів вдасться уникнути.

Скорпіон

З'явиться можливість обійти суперників. Усе складається якнайкраще, удача на вашому боці. У любовних стосунках виникне інтерес. Чекайте на несподівану новину або зізнання.

Стрілець

За цей день ви зможете розгребти гору справ. Особливо добре виправляти помилки і доводити до кінця розпочате. Увечері не знижуйте активність. Рекомендується відпочинок, що запам'ятовується.

Козоріг

Щасливий день, коли можливе примирення після довгої сварки. Зміцнюються стосунки з коханими та близькими людьми. Зробіть перший крок, і відчуєте, наскільки сильно дорогі.

Водолій

Ви собі здаєтеся жахливо дотепними. Ризикуєте наговорити зайвого, розкрити чийсь секрет або постати в невигідному світлі. Стрімко розвиваються стосунки з партнером. Можлива пропозиція руки і серця.

Риби

Не витрачайте сили на дрібниці, а займіться однією важливою справою. В іншому випадку четвер може стати дуже нервовим. Кохана людина буде щаслива отримати від вас увагу. Саме час показати всю силу почуттів.

Вас також можуть зацікавити новини: