Перші вихідні грудня будуть важкими для цих знаків Зодіаку / фото slovofraza.com

Астрологи розповіли про те, що кілька знаків Зодіаку 3 і 4 грудня будуть під негативним впливом зірок. У них можуть бути проблеми в спілкуванні з оточуючими, технічні неполадки і побутові неприємності. 

Близнюки

У суботу та неділю доля не буде до них прихильна. В цей час у представників даного знака Зодіаку можуть бути зриви дедлайнів, запізнення і неполадки з технікою, транспортом. Наприклад, вони можуть кудись поїхати, по дорозі у них зламається машина і вони не зможуть прибути вчасно до місця призначення. 

Терези

Терези будуть спантеличені фінансовими проблемами. Наприклад, їм не зможуть вчасно виплатити гроші або заплатять менше, ніж вони очікували. Також може бути ситуація, при якій у них з карти спишуть гроші за те, чого вони не купували. Через це доведеться також метушитися і намагатися з'ясувати деталі ситуації. 

Відео дня

Рак

Ракам можуть повідомити не дуже приємні новини. Зірки кажуть, що інформація буде пов'язана з кимось із їхнього найближчого оточення. Наприклад, хтось серйозно хворий, або хтось вляпався в неприємності. Все це стане причиною напруженої атмосфери і не дуже гарного настрою у представників цього знака Зодіаку на вихідних. У них не вийде розслабитися і відновити сили перед початком нового робочого тижня. 

Нагадаємо, повня 8 грудня "озолотить" ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: