Козероги ризикують потонути в чутках / фото ua.depositphotos.com

З понеділка представникам деяких знаків Зодіаку доведеться зіткнутися з проблемами на роботі. Їх можуть втягнути в неприємний скандал, в результаті все закінчиться дуже погано. Кому загрожує звільнення - читайте нижче.

Скорпіон

Астрологи вважають, що новий тиждень стане випробуванням на міцність для Скорпіонів. Їх будуть долати спокуси. Не ризикуйте, намагаючись "відкосити" від справ. Всі ваші спроби "втекти" з роботи точно помітить начальство.  Бажання відпочити і відкласти всі справи на потім може обернутися дуже великими проблемами.

Вас можуть зловити за руку, це призведе до скандалу з начальством. Мало того, це може закінчитися штрафом, ви залишитеся без грошей. Будьте серйознішими, робота - не місце для веселощів. Астрологи радять Скорпіонам зосередитися на досягненні своїх цілей, відпочинок потрібно перенести на інший тиждень.

Відео дня

Козоріг

Козероги ризикують потонути в чутках. Вам можуть втягнути в неприємну історію. Не потрібно пліткувати про колег і обговорювати чужі досягнення з людьми, в яких ви не впевнені. Все може закінчитися тим, що вас сильно підставлять.

Астрологи попереджають Козерогів про те, що найближчими днями хтось спробує скористатися вашою добротою. Постарайтеся відсторонитися від пліткарів і нечесних колег, вони готують для вас підлу пастку. Уникнути звільнення вам допоможе чесність.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найнебезпечніших жінок за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: