Як сперечаються знаки Зодіаку / колаж УНІАН, ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, як зазвичай сперечаються і розв'язують конфлікти представники усіх знаків Зодіаку, пише bestlifeonline.com.

Овен - непохитний

Овни люблять конкуренцію, і вони навряд чи відмовляться від сварки, якщо зляться або засмучені. Овни не бояться говорити те, що у них на думці. І навіть якщо вони знають, що помиляються, їх буде важко переконати поглянути на речі з іншого погляду. Але хоча розбіжності можуть стати серйозними, Овни так само швидко прощають і все забувають, щойно все вщухне.

Тілець - упертий

Під час суперечки Тілець може здатися не дуже агресивним або сміливим, але послідовний і практичний характер робить його неймовірно переконливим. Тілець відомий як один із найупертіших представників Зодіаку. І коли він вступає в суперечку, він схильний упиратися до останнього. Перемогти їх "у бою" практично неможливо.

Відео дня

Близнюки - дотепні

Близнюки - коханці, а не бійці. У вас більше шансів почати з ними дружню дискусію, ніж повноцінну суперечку. Однак, коли ситуація справді стає спірною, Близнюки швидко розправляться зі своїм опонентом дотепністю.

Рак - безжалісний

Милі й чутливі Раки відомі як вихователі серед усіх інших знаків Зодіаку. Вони схильні уникати конфліктів, але також можуть бути і безжальними під час суперечок. Раки запросто будуть використовувати свої емоції, щоб впливати на інших або маніпулювати ними, для отримання бажаного результату.

Лев - пристрасний

Лев відомий своєю динамічною і палкою особистістю. Будучи вогненним знаком, він без проблем справляється з конфліктами. Лев знає свою позицію з більшості питань і не витрачатиме час на те, щоб доводити свою правоту іншим. Однак через свою негнучку натуру сперечатися з ними іноді може бути неприємно. І це буде гучна, пристрасна суперечка. Леви схильні до драматизму і театралізації у своїх висловлюваннях, але швидко вибачаються, якщо розуміють, що помиляються.

Діва - спокійна

Діва - перфекціоніст, який хоче зробити все якнайкраще. Здебільшого вони схильні уникати конфліктів, якщо тільки вони не викликані логічною або особистою причиною. Діви не люблять бути злими або затівати серйозні суперечки, тому вважають за краще поводитися дуже пасивно-агресивно. Вони ненавидять, коли суперечки стають напруженими або гучними, вважаючи за краще зберігати спокій.

Терези - миротворчі

Рідко можна вступити в запеклу суперечку з Терезами. Вони готові до співпраці і неупереджені, не зацікавлені в гарячих розбіжностях. Але якщо Терези стануть свідками чогось несправедливого, то обов'язково кинуться грати роль арбітра і шукати обхідний шлях у суперечці. Терези воліють розряджати напружену ситуацію.

Скорпіон - невпинний

Коли справа доходить до розбіжностей, Скорпіони напористі, хоробрі й можуть бути найгрізнішими супротивниками. Управління Марсом робить Скорпіонів рішучими, а іноді й невтомними в пошуках істини.

Стрілець - мудрий

Стрільці дуже розумні й безтурботні, тому їм не подобається витрачати час на суперечки про дурниці. Стрілець - знак мудрості, і тому вони ненавидять помилятися і не почнуть "бійку", поки не переконаються, що мають рацію. Однак вони й не стримаються, якщо опонент змушуватиме. А щойно суперечка зав'яжеться, Стрільцям буде важко зупинитися, поки за ними не залишиться останнє слово. Тому суперечки зі Стрільцями можуть тривати годинами. Жодних криків не буде, натомість Стрільці покладаються на факти, логіку і трохи харизми, щоб донести свою точку зору.

Козеріг - об'єктивний

Козероги цілеспрямовані і схильні зосереджуватися на загальній картині. Вони цінують правила і дуже відповідально ставляться до прийняття рішень. Це робить їх дуже об'єктивними у своєму підході до всього, включно з конфліктами. Що складно в суперечці з Козерогом, так це те, що вони можуть бути зневажливими. Їм, як правило, важко прийняти точку зору інших, і тому Козероги часто справляють враження самовдоволеної людини.

Водолій - уважний

Водолій, як правило, глибокий мислитель, тому підходить до своїх аргументів з логікою і з метою знайти рішення. Вони цікавляться точками зору інших і готові вислухати незгоду з усіх боків. Водолії схильні уникати емоційного вираження під час конфронтації, тому іноді можуть здатися байдужими або відстороненими. Але насправді це всього лише захисний механізм.

Риби - емоційні

Риби - дуже чутливі та чуйні люди. Вони ненавидять конфронтацію будь-якого роду і роблять усе можливе, щоб уникнути драми. Риби легко прощають та щиро люблять. І перш ніж Риби клацнуть, потрібно довго натискати на потрібні "кнопки". І коли Риби вступають у суперечку, вони схильні насамперед керуватися емоціями. А коли емоції розпалюються, Рибам може бути важко зрозуміти, як зупинитися.

Вас також можуть зацікавити новини: