Тарологи обіцяють Тельцям розчарування / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 серпня. Раки отримають неймовірний подарунок від долі. А Стрільці зуміють почати нове життя, забувши про все погане. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на неділю.

Овен

На Овнів чекають неприємні події. Вам доведеться сперечатися і доводити свою правоту, усі навколо нібито перестануть вас розуміти. Не втрачайте надії і продовжуйте боротися за своє щастя.

Телець

Тарологи обіцяють Тельцям розчарування. Ви можете зрозуміти, що близькі люди не завжди говорять вам правду. Це розіб'є ваше серце, постарайтеся не впадати у відчай.

Відео дня

Близнюки

У цей день Близнюків вразить стріла Амура. Ви можете закохатися або по-новому поглянути на свого партнера. На вас чекають неймовірні любовні пригоди!

Рак

Колесо фортуни зможуть прокрутити Раки. Не бійтеся, вам точно пощастить. Карти Таро обіцяють вам неймовірний успіх і великий подарунок від долі. 

Лев

Тарологи радять Левам відкинути всі сумніви. Ви в кроці від чогось неймовірного, але боїтеся зробити фінальний ривок. Дійте, у вас все вийде.

Діва

У неділю Діви зможуть відпочити і повноцінно розслабитися. Не намагайтеся навантажувати себе робочими питаннями. Відкладіть усі справи на інший день.

Терези

Терезам доведеться провести роботу над помилками. Можливо, ви намагалися хитрувати або обманювати людей. Вся правда може розкритися, доведеться вибачатися.

Скорпіон

Скорпіони можуть озолотитися. Їм неймовірно пощастить на роботі, начальство вирішить вас підвищити. Будьте готові до того, що з новою зарплатою ви отримаєте і нові обов'язки.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям нове життя. Ви отримаєте шанс залишити всі невдачі в минулому. Не пропустіть рідкісну можливість, вона принесе чимало щастя.

Козоріг

У цей день Козерогам варто відмовитися від шкідливих звичок. Подбайте про своє здоров'я і не грайте з вогнем. Ігноруйте усі спокуси.

Водолій

У неділю Водолії зрозуміють, що удача на їхньому боці. Ви зумієте дивом врятувати свою репутацію. Постарайтеся більше не ризикувати своїм ім'ям, не вплутуйтеся в авантюри.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам політ на сьоме небо. Ви будете неймовірно щасливі і можете отримати те, чого так давно хотіли. Однак не забувайте, що диво приходить лише до тих, що щиро в нього вірить.

Вас також можуть зацікавити новини: