Карти Таро обіцяють Близнюкам проблеми в сім'ї / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 8 травня, Раки будуть на сьомому небі від щастя, їм неймовірно пощастить. А Рибам варто бути обережніше, вони можуть наламати дров. Що цей день принесе іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни дізнаються, що поруч з ними дійсно вірні гарні люди. Нерідко друзі пізнаються в біді, 8 травня може статися саме така ситуація. Не соромтеся просити про допомогу.

Телець

Тельцям варто переосмислити свої вчинки. Можливо, ви в кроці від помилки. Уважно обмірковуйте кожне своє рішення.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам проблеми в сім'ї. Ви можете сильно посваритися з близькими людьми. Відмовтеся від з'ясування відносин.

Рак

Раки зловлять удачу за хвіст. В їхнє життя увірветься щастя, все почне налагоджуватися. Використовуйте цей період по максимуму.

Лев

Карти Таро радять Левам зважитися на зміни. Ви засиділися на одному місці. Настав час діяти і брати все в свої руки.

Діва

8 травня Діви зможуть поліпшити своє фінансове становище. Вам надійде цікава пропозиція, не поспішайте від неї відмовлятися. Постарайтеся не упустити рідкісну можливість.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам гарні новини. Ви зможете поговорити з тим, чиє добре слово залікує ваші душевні рани. Будьте відвертими.

Скорпіон

Скорпіони зможуть відпочити. Вимкніть телефон і не дозволяйте оточуючим вторгатися у ваш простір. Вам варто розставити особисті межі.

Стрілець

8 травня Стрільці будуть завантажені роботою. Однак всі важливі доручення не принесуть вам засмучення. У цей день у вас все вийде.

Козоріг

Козерогів чекає відверта розмова. Вам варто розкрити свою душу і не боятися зізнатися в своїх почуттях. Не варто тримати все в собі.

Водолій

Водоліям варто робити добрі справи. Допоможіть людям, які покладаються на вашу підтримку. Це принесе вам радість.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам сварку. Вони будуть максимально розчаровані і шоковані. Постарайтеся не приймати все близько до серця.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що два знаки Зодіаку залишаться без грошей, новий тиждень боляче вдарить по гаманцю.

Вас також можуть зацікавити новини: