Овни зуміють вирішити всі свої проблеми / фото ua.depositphotos.com

Ретроградний Меркурій, який почав діяти з 23 серпня і буде впливати на життя людей до 15 вересня, оголює багато проблем. Однак якщо для деяких знаків Зодіаку цей період стане непростим випробуванням, то для інших він перетвориться на неймовірну пригоду. Представники тільки двох знаків зуміють змінити своє життя на краще. Кому пощастить - читайте нижче.

Овен

Ретроградний Меркурій змусить представників цього знака нарешті навести лад у своїх думках і справах. І як би ви не намагалися "відкосити" від усього цього, займатися "прибиранням" усе ж доведеться. Так, вам буде складно і прикро, багато що потрібно переосмислити.

Однак у фіналі всього цього на вас чекає неймовірний сюрприз від долі. Ви зрозумієте, що розібралися не тільки з важливими справами, а й спритно розправилися з усіма проблемами. І тоді ваше життя заграє новими фарбами, все почне налагоджуватися, щастя не змусить на себе довго чекати.

Відео дня

Діва

У період ретроградного Меркурія представники цього знака Зодіаку будуть з легкістю зривати з людей маски. Ви будете неймовірно проникливими, ніхто не зуміє вас обдурити. Це допоможе вам уникнути безлічі небезпечних ситуацій, в які вас планували заманити вороги.

Ви навчитеся "зчитувати" всю інформацію з людей, завдяки чому деякі друзі можуть раптово виявитися ворогами. Однак нехай вас це не засмучує. Доля дає вам шанс, ви зможете прогнати зі свого життя негідників, а замість них заведете добрих і чесних друзів, які допоможуть вам на шляху до успіху.

Вас також можуть зацікавити новини: