Козерогам доведеться зіткнутися з великими труднощами / фото ua.depositphotos.com

Період ретроградного Сатурна, який настає з 17 червня і триватиме аж до листопада, назавжди змінить життя двох знаків Зодіаку. Вже цього місяця вони зрозуміють, що "як раніше" ніколи не буде. І якщо одному знаку Зодіаку зміни не сподобаються, то другий буде у захваті від небаченого щастя.

Ретроградний Сатурн, як стверджують астрологи, найчастіше "б'є" по кар'єрі і планах. У цей період люди можуть запізнюватися, втрачати щось важливе, підводити колег і не виконувати обіцянки. Кому варто максимально зосередитися, щоб не потонути в неприємностях, а кому можна чекати на радісні події - читайте нижче.

Близнюки

У житті Близнюків все почне дуже швидко змінюватися. Астрологи вважають, що ретроградний Сатурн не принесе представникам цього знака Зодіаку біду. Натомість у період з червня по листопад вони досягнуть усіх висот, про які мріяли.

Відео дня

Щоб втілити в життя свої цілі, Близнюкам варто зробити упор на своїй працьовитості. Вам варто утриматися від суперечок і скандалів, замість цього потрібно зосередитися на цілях. Робіть все, про що вас просить бос, це окупиться з лишком, ви будете в захваті від нагороди.

Козоріг

Козерогам доведеться зіткнутися з великими труднощами. Ретроградний Сатурн вирішив перевірити представників цього знака Зодіаку на міцність. Найближчі місяці будуть вельми непростими, вважають астрологи.

У цей період вам доведеться подорослішати, брати на себе відповідальність за помилки і вчитися розуміти людей. Постарайтеся впоратися з шоком через складнощі, приборкайте свої емоції. Якщо ви вдало виплутаєтеся з усіх непростих ситуацій, на вас чекає довгоочікуваний відпочинок. 

Нагадаємо, раніше таролог назвала два знаки Зодіаку, чиїм представникам терміново потрібно відпочити.

Вас також можуть зацікавити новини: