У чому зустрічати Новий 2022 рік / фото osoblyva.com

Вже зовсім скоро українці відзначатимуть Новий Рік. Щоб 2022 був вдалим для всіх знаків Зодіаку, потрібно правильно зустріти його господаря - вогняного Тигра. Що ж любить Тигр і в чому зустрічати Новий Рік - читайте в матеріалі.

Овен

Астрологи рекомендують вам віддати перевагу речам помаранчевого або червоного кольору. Це два улюблених кольори господаря наступного року. Добрий Тигр сприятиме вашому розвитку і допоможе реалізувати всі плани.

Телець

Якщо ви хочете звернути на себе увагу Тигра, тоді підберіть собі скромний одяг зеленого або коричневого кольору. Ви і так дуже яскравий знак Зодіаку, тому зайва строкатість вам буде ні до чого. 

Відео дня

Близнюки

За своєю природою Близнюки не дуже люблять яскраві кольори. Але в цей раз вам рекомендується одягнути щось хоча б з невеликим елементом жовтого відтінку. Варто відзначити, що навіть спортивний костюм жовтого кольору буде виглядати святково.

Рак

Сімейні Раки зможуть задобрити Тигра, якщо підкреслять свою індивідуальність і ніжність. Вам варто віддати перевагу світлим відтінкам, які додадуть вам витонченості. Жінкам-Ракам ідеально підійде шовкова сукня молочного кольору, а чоловікам - бежеві сорочки або штани.

Лев

Читайте такожТоп-5 найбільш запальних знаків ЗодіакуВи - знак Зодіаку, який любить все яскраве, як і Тигр. При цьому у вас ідеально виходить вписувати яскраві речі в свій гардероб і створювати стильні "луки". Для вас ідеальним варіантом буде срібляста сукня або костюм. Астрологи впевнені, що Тигр допоможе вам блищати весь наступний рік.

Діва

Діви, господар наступного року жадає побачити вас в ніжних відтінках. Ваші відтінки на Новий 2022 рік - світло-блакитний і світло-зелений. Ці кольори подарують вам не тільки святковий настрій, але і задобрять Тигра.

Терези

Терези можуть дуже довго думати над тим, що ж їм одягнути на святкову вечерю. Ось тільки астрологи вже все вирішили за вас. Хочете подружитися з Тигром? Тоді швидше діставайте речі світло-рожевих відтінків. Якщо вам не подобається total-pink, можете одягнути одну річ такого відтінку або, в крайньому разі, зробити яскравий макіяж з акцентом на рожеві тіні.

Скорпіон

У випадку зі Скорпіонами все дуже просто і зрозуміло. Що б ви не одягнули на Новий 2022 Рік, Тигр все одно буде на вашому боці. Ось пощастило, так пощастило! Тому одягайте те, що вам найбільше подобається і те, що принесе вам задоволення і подарує святковий настрій.

Козоріг

Ваш стиль зазвичай дуже стриманий, але в цей раз варто додати в нього одну яскраву деталь. Це може бути брошка або якийсь інший яскравий акцент на одязі. Якщо ви захочете одягнути одяг в більш спокійних однотонних відтінках, то зверніть увагу на більш строкате взуття.

Водолій

Ваш колір в 2022 році - золотистий. Він принесе вам удачу у всіх починаннях і на вас чекає успіх на любовному терені. Астрологи запевняють, що яскравий строкатий образ зіграє вам на руку в наступному році. Тому випустіть свою фантазію на волю і експериментуйте з образами!

Риби

Оскільки Риби - це водний знак Зодіаку, то вам краще одягнути щось в світло-блакитному відтінку. Він підкреслить вашу жіночність, витонченість і зробить образ максимально елегантним.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які зіткнуться з проблемами вже в наступному році. 

Вас також можуть зацікавити новини: