Прикмети для кожного знака Зодіаку / depositphotos.com

Серед знаків Зодіаку дуже багато забобонних, але є і ті, хто не вірить у всякі прикмети. Однак астрологи кажуть, що представникам кожного зодіакального сузір'я варто чогось побоюватися.

Овен

В цілому Овни живуть повним, насиченим різними пригодами життям. При цьому є один день, коли їм краще закритися в чотирьох стінах і нікуди не виходити - це п'ятниця 13-го. Цей день може бути для них дуже небезпечним.

Телець

Кажуть, що потрібно підбирати гроші, які хтось впустив на вулиці. Однак не у випадку з Тельцями. Підібрана монета може позбавити їх достатку на довгі роки.

Відео дня

Близнюки

У Близнюків є одна звичка - вони постійно дивляться в дзеркало. Однак, як кажуть езотерики, вам заборонено дивитися в розбите дзеркало, адже так ви можете накликати біди і невдачі.

Рак

Вам варто бути дуже обережними з сіллю. Якщо ви випадково її розсипали, киньте її через ліве плече і посмійтеся. В іншому випадку на вас чекають скандали з близькими людьми. 

Лев

Леви дуже люблять вітати людей зі святами заздалегідь. Однак це не дуже хороша затія, адже так ви можете залучити в своє життя неприємності.

Діва

Звертайте увагу на годинник. Якщо він зупинився, то в цей день вам не можна здійснювати ніяких фінансових операцій. Інакше ви ризикуєте розоритися.

Терези

Вам не рекомендується купувати жовті квіти, оскільки вони приносять нещастя в коханні. Не можна і зберігати їх вдома. 

Скорпіон

Будьте обережні з гострими предметами і не приймайте їх у подарунок. Інакше неприємностей і скандалів вам не уникнути. Тримайте подалі виделки, ножі та інші гострі предмети.

Стрілець

Стрільці обожнюють експериментувати зі своєю зовнішністю. Однак езотерики закликають вас самостійно не підстригати кінчики волосся, бо ви можете забрати у себе роки життя.

Козоріг

Козерогам не можна залишати порожні пляшки в будинку. Вони можуть позбавити вас благополуччя і фінансового достатку. Ситуація може погіршитися і до безробіття.

Водолій

Водоліям не можна носити прикраси з опалами. Ці камені приносять нещастя своїм власникам. Вибирайте інші коштовності.

Риби

Представникам цього зодіакального сузір'я варто побоюватися чорних кішок, які перебігли їм дорогу. Вони обіцяють вам невдачі. Краще обходьте їх стороною.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку стануть багатіями в лютому.

Вас також можуть зацікавити новини: