Гороскоп на 5 квітня за картами Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 5 квітня за картами Таро. Виявляється, що ця п'ятниця буде вельми вдалою для деяких знаків Зодіаку, але комусь все ж не вдасться уникнути розчарування.

Овен

Таке відчуття, що у вашому житті починається застій. Тобто жодна зі сфер, зокрема й особиста, не будуть розвиватися. Це гарний час для аналізу та визначення подальшого плану.

Відео дня

Телець

У вашому житті могла статися якась ситуація, яка викликала у вас сумніви. Сегодня ж ви можете зважитися на сміливий крок, який розставить усі крапки над "і" у вашому минулому.

Близнюки

Ця п'ятниця стане для вас трансформаційною. Тобто ви можете переглянути деякі свої погляди, змінити думку про якихось людей... Будьте на оптимізмі.

Рак

Карти закликають вас бути дуже уважними до деталей, бо саме вони допоможуть вам вирішити проблему, яка може з'явитися у вас сегодня. Не ігноруйте знаки долі.

Лев

Дуже часто Леви вважають, що їх недооцінюють, зокрема й фінансово. Щоб позбутися цих думок і налаштуватися на потрібний лад, вам варто взяти паузу і трохи відпочити.

Діва

Діви, приготуйтеся до кардинальних змін. Не варто одразу починати нервувати, бо всі зміни у вашому житті будуть на краще. Вони виведуть вас на новий рівень.

Терези

Терезам варто припинити звинувачувати всіх навколо. Навчіться аналізувати та брати на себе відповідальність. Тому що через вашу різку поведінку ви можете втратити близьких людей.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться долати перешкоди. Будьте готові до того, що вам доведеться витратити багато енергії та сил на це. Зате ввечері ви зможете відпочити і насолодитися часом у тиші.

Стрілець

Цього дня закриється стара глава вашого життя і почнеться нова. Вам варто усвідомити все те, що сталося з вами за останній час, прийняти це як досвід і рухатися далі з відкритим серцем.

Козеріг

Сегодня Козероги сміливо можуть почати втілювати в реальність свої мрії. У вас усе вийде, якщо ви будете цілеспрямованими, впевненими в собі й зберігатимете оптимізм.

Водолій

Водолії захочуть провести цей день максимально весело, тому можуть вирушити назустріч пригодам. Однак дійте з розумом, щоб не потрапити в неприємну авантюру.

Риби

А ось Риби сегодня розплачуватимуться за свої погані вчинки. До вас повернеться бумеранг, який може дуже боляче вас вдарити. Не зліться на Всесвіт, бо за всі вчинки рано чи пізно доводиться відповідати.

Вас також можуть зацікавити новини: