Для пристрасті і любові вибирайте кільця з великими каменями / фото УНІАН

Каблучка - поширена прикраса, яка є практично у кожної жінки. Однак не всі знають, що з їхньою допомогою можна залучити удачу і любов. Каблучки з якими каменями приносять жіноче щастя - читайте нижче.

Червоні камені - для пристрасті і любові

На думку експертів, каблучки з червоними каменями, такими як гранат або рубін, подарують багато пристрасті. Якщо ви хочете залучити в своє життя "перчинку", то така прикраса саме для вас. Рубіни і гранати здатні освіжити відносини і врятувати любов.

Для пристрасті і любові обирайте каблучки з великими каменями. Найкраще, щоб на каблучці був один гранат або рубін. Не варто обирати прикраси з великою кількістю каменів, вони "розсіюють" позитивну енергію.

Відео дня

Діаманти - для романтики і жіночого щастя

Каблучки з діамантами не дарма вважаються кращою прикрасою для жінки. Вони притягують романтику, немов магніт. Експерти радять носити діаманти тим жінкам, яким не вистачає щастя у відносинах. Цей дорогоцінний камінь подарує жіноче щастя.

Однак діаманти більше підходять дорослим жінкам, дівчатам він приносить мало користі. Обирайте каблучки з чистими каменями і гарним огранюванням. Звертайте увагу на відблиск діаманта, камінь повинен сяяти.

Каблучки з перлами - допоможуть вийти заміж

Експерти вважають, що перли володіють "магічною силою", яка допомагає дівчатам залучити в своє життя люблячого і чуйного чоловіка. Каблучка з перлинкою може допомогти вам вийти заміж і розкриє в вас ніжну і дуже чуттєву натуру. 

Віддавайте перевагу золотим каблучкам з перлами. Крім цього, перли не терплять "конкуренції". Не варто надягати на себе одразу всі прикраси. Перлина "розкривається" і приваблює щастя тільки тоді, коли її красу не намагаються затьмарити діаманти або інші камені.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку не можна носити золоті прикраси.

Вас також можуть зацікавити новини: