Астропрогноз для Скорпіонів 2021 / ru.depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в липні Скорпіони будуть готові звернути гори! Сила і енергія захлесне вас з головою. Активна життєва позиція принесе плоди в професійній та особистій сферах. 

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 12 липня Сонце буде перебувати в Раку, тому енергію отримають всі водні знаки, Скорпіони - в тому числі. Ви будете відчувати потребу в грошах, тому візьметеся штурмувати кар'єрні сходи. Не женіться за кількома справами одночасно, інакше програєте. Вибирайте щось одне і працюйте заради результату. 9 і 10 липня на вас буде впливати Місяць, тому можливе несподіване надходження грошей.

Читайте такожГороскоп карт Таро на липень 2021: що підготували карти для кожного знакуСередина місяця буде проходити під впливом Нептуна, тому варто зробити ставку на комунікабельність. Будьте відкритими і щирими, тоді отримаєте бажане лідерство і підвищите свій авторитет в очах керівництва. З колегами будьте обережні і не розповідайте їм зайву інформацію. З 12 по 20 липня можливі прояви заздрості.

Відео дня

17 липня - Сонце в опозиції до Плутона, що позначиться на емоціях. Вони будуть керувати вами, а не логіка. З 21 по 31 липня активним буде Меркурій, ви зможете заспокоїти нерви і домогтися бажаного.

В цілому липень можна назвати стабільним в плані фінансів.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

На початку місяця для самотніх Скорпіонів можливі конфлікти. Загострення пристрастей буде таким, що ви відчуєте себе первісною людиною. Але не програєте ні в одній битві.

З 10 по 20 липня вам захочеться бути в суспільстві. Клуби, ресторани, поїздки, фестивалі - все у вашій владі. Це відмінна можливість зустріти другу половинку. До речі, почуття будуть взаємними.

Скорпіони, у яких є сім'я, пустяться «у всі тяжкі» і будуть активно з'ясовувати стосунки. Вам захочеться вирішити всі проблеми відразу і залишити право останнього слова за собою.

В середині місяця представники знака повинні будуть навчитися працювати на загальне благо відносин і знаходити точки дотику. Удача посміхнеться тим, хто любить відпочинок на природі. До 26 числа вплив Місяця на водні знаки посилиться і ви знайдете гармонію.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

У період з 1 по 12 липня Скорпіонів наповнить енергія. Організм буде в шикарному стані, тому ви можете використовувати ці два тижні, щоб відправитися в далеку поїздку.

Також рекомендується сходити до психолога, якщо ви відчуваєте, що маєте проблеми. З 1 по 12 липня сеанси будуть особливо ефективними.

Венера вступає в негативний аспект з 13 по 21 липня, тому відвідувати косметолога або проводити будь-які доглядають процедури не рекомендується. Ризикуєте потрапити до некомпетентного фахівця або нашкодити собі.

З 23 по 31 липня варто почати займатися спортом. Марс налаштований по відношенню до Скорпіонів дисгармонійно, тому зберіться з силами, щоб подолати лінь. Це необхідно навіть для профілактики суглобів.

Місяць зробить свій вплив 26 і 27 липня, можете відправитися на велосипедну або пішу прогулянку.

Вас також може зацікавити: