Близнюки можуть отримати несподіваний подарунок / фото ua.depositphotos.com

У День всіх закоханих, як вважають астрологи, деякі знаки Зодіаку стануть неймовірно щасливими. Кому чекати на подарунки і пристрасні поцілунки - читайте нижче.

Близнюки

Близнюки можуть отримати несподіваний подарунок. Вас запросять на побачення і здивують сміливим зізнанням. 14 лютого ви можете верещати від щастя, адже у вашому житті почнеться смуга справжнього кохання і романтики.

Однак не варто забувати, що у відносинах важлива взаємність. Не будьте скупими на емоції і порадуйте свою половинку якимось подарунком, це важливо.

Відео дня

Лев

Астрологи вважають, що Леви зловлять стрілу Амура. Вони будуть головними щасливчиками Дня усіх закоханих. Не виключено, що дівчатам-Левам подарують коштовну прикрасу. А якщо ви вже давно будуєте відносини з нерішучою людиною, то саме 14 лютого вона може зважитися і освідчитися вам.

Левам-чоловікам варто проявити ініціативу самостійно. Можливо, ваша обраниця зачекалася і дуже хоче отримати заповітну обручку.

Скорпіон

14 лютого Скорпіони зрозуміють, що День усіх закоханих - не маркетинговий хід, а справжнє свято, яке сповнене чудес. Вас оточать турботою, ви будете купатися в поцілунках. 

Насолоджуйтесь романтикою і не бійтеся, що вона може перерости в нестримну пристрасть. Довіртеся собі і своїм почуттям, на вас чекає щастя.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку доб'ються небувалого успіху на роботі на цьому тижні.

Вас також можуть зацікавити новини: