Гороскоп на 28 серпня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 28 серпня 2023 року. Що карти Таро обіцяють кожному знаку Зодіаку - читайте далі.

Овен

Не турбуйтеся, якщо ваші плани підуть коту під хвіст. Це закон підлості, тому не дарма езотерики часто говорять про те, що нікому не можна розповідати про свої плани, поки вони не здійсняться.

Відео дня

Телець

Навряд чи завтра вам вдасться стовідсотково задовольнити свої потреби. Тут є два варіанти - або вони у вас стали занадто завищеними, або ви занадто розслабилися. Виправляйте ситуацію.

Близнюки

У житті Близнюків теж буде не все так гладко. Невдачі можуть переслідувати вас цілий день. Приймайте їх з високо піднятою головою і не думайте, що ця "чорна" смуга буде затяжною.

Рак

У понеділок Раки будуть щосили боротися за справедливість. Вам захочеться всім доводити правду-матку, проте пам'ятайте, що часом люди просто не хочуть нікого чути, тому ваші спроби будуть безглуздими.

Лев

Якщо ви хочете все зробити на вищому рівні, тоді вам потрібно скласти план і діяти строго по ньому. В іншому випадку ви ризикуєте не встигнути зробити заплановане.

Діва

Можливо, ви вже зневірилися, що у вашому житті настануть якісь позитивні зміни. Однак вже завтра доля надасть вам шанс значно поліпшити своє життя. Скористайтеся ним сповна.

Терези

Карти рекомендують вам не розкриватися на сто відсотків перед людьми. Серед них можуть бути недоброзичливці, які тільки й чекають, коли ви програєте.

Скорпіон

У вас прокинеться така сила, що ви зможете вирішити будь-яку проблему, з чим би вона не була пов'язана. Всесвіт буде на вашому боці, тому вам нема про що переживати.

Стрілець

У цей день вас і ваші ідеї можуть піддати критиці, проте не варто сприймати це занадто гостро. Краще подумайте над тим, як удосконалити ту чи іншу задумку.

Козоріг

Завтра вам доведеться відмовитися від минулого. Зробити вибір на користь щасливого майбутнього або залишитися на тому рівні, на якому ви є - справа ваша. Однак пам'ятайте, що доля двічі не надає шанс на мільйон.

Водолій

У понеділок вам варто думати тільки своєю головою. Не покладайтеся на думку інших і не піддавайтеся впливу оточуючих. Ви самі коваль свого щастя.

Риби

У вашому житті настануть зміни, які спочатку можуть викликати у вас занепокоєння. Однак з часом ви зрозумієте, що вони були лише на краще.

Вас також можуть зацікавити новини: