Діви можуть втратити гроші / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 16 червня, Стрільці зможуть почати нове життя, а Овни можуть дізнатися, що їх зрадили. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку на цей день - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто приготуватися до гіршого. Їм можуть встромити ніж в спину, зрадником виявиться або ваша кохана людина, або кращий друг. Не намагайтеся шукати виправдання чужим помилкам і не дозволяйте себе обдурити.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям нові знайомства. Ви зустрінете людину, яка приємно вас здивує. Будьте чесні і не намагайтеся приховувати себе за маскою, це буде зайвим.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам несподіваних гостей. Ви можете побачити на порозі свого будинку того, про кого вже давно забули. Проявіть обережність і не поспішайте розкривати своє серце.

Рак

У цей день Раки зуміють поставити на місце своїх кривдників. Однак не перестарайтеся, не потрібно хвалитися перемогами. Залиште це в таємниці, це допоможе вам у майбутньому.

Лев

На Левів чекають приємні подарунки. Вони будуть багато радіти і забудуть про всі проблеми. Насолоджуйтесь увагою до своєї персони і приймайте всі презенти, від людей і від долі.

Діва

17 червня Діви можуть втратити гроші. Відмовтеся від нових справ, не намагайтеся хитрувати і обманювати. У цей день вам варто проявити максимальну обережність.

Терези

У Терезів можуть загостритися проблеми зі здоров'ям. Не затягуйте з походом до лікаря і не думайте, що все пройде само по собі. Здоров'я потрібно берегти, це дуже важливо.

Скорпіон

Скорпіони можуть повеселитися, їм не загрожують складності і капості конкурентів. Проведіть час з друзями та влаштуйте вечірку. Не думайте про наслідки, все пройде добре.

Стрілець

Стрільці зможуть почати нове життя. Можливо, ви зважитеся на переїзд або зміните роботу. Удача на вашому боці, а тому сміливо дійте. 

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам приємні новини. Ви можете дізнатися, що у вашій родині гряде поповнення. Крім цього, ви зможете помиритися з друзями.

Водолій

У цей день Водолії повірять в диво, вони зуміють вийти сухими з води і не постраждати через помилки минулого. Однак не варто думати, що так буде завжди. Рано чи пізно вам доведеться збирати каміння.

Риби

Риби ризикують сильно посваритися зі своєю коханою людиною. Ситуація загостриться настільки, що в один момент ви можете зважитися на розставання. Не поспішайте спалювати мости, вислухайте свою другу половинку.

Вас також можуть зацікавити новини: