Левам можна забути про все погане / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 23 липня, Стрільці почнуть вірити в свої сили і зможуть злетіти на вершину. А Овни можуть засмутитися, їм розіб'ють серце. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни дізнаються, що їх водили за ніс. Кохана людина розіб'є вам серце, біль і засмучення краще розділити з кращим другом. Друзі підтримають вас і дадуть зрозуміти, що ви гідні кращого.

Телець

На Тельців чекають пригоди, до яких вони не будуть готові. Вас можуть втягнути у якусь авантюру. Якщо ви не хочете ризикувати, не змушуйте себе робити те, чого хочуть інші.

Відео дня

Близнюки

23 липня Близнюкам доведеться вислуховувати чужі скарги. Хтось вирішить відкрити вам душу, проте навряд чи вам це сподобається. Не занурюйтеся в негатив, не приймайте усе на свій рахунок.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам багато любові. Ви зрозумієте, що вас дуже цінують, друга половинка доведе свої почуття. Якщо ж у вас ще немає партнера, то в неділю вам точно варто відправитися на вечірку, там ви можете його зустріти.

Лев

23 липня Левам можна забути про все погане. Ви отримаєте шанс змінити своє життя і залишити всі страждання в минулому. Дійте, все у ваших руках.

Діва

У неділю Дівам варто відправитися за місто. Влаштуйте пікнік, погуляйте з друзями. Не думайте про роботу і розслабтеся.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам неприємні враження. Щось може вас сильно засмутити, однак якщо ви заздалегідь підготуєтеся і не будете піддаватися емоціям, все пройде куди спокійніше. Завжди пам'ятайте про хороше.

Скорпіон

Скорпіони зможуть зловити на брехні своїх ворогів. Ви доведете свою правоту і будете святкувати перемогу. Однак не думайте, що на цьому все закінчиться.

Стрілець

Стрільцям варто приготуватися, вони ось-ось злетять на вершину. На вас чекає феєричний успіх, усі мрії почнуть ставати реальністю. Розділіть свою радість з сім'єю, адже родичі завжди вас підтримували.

Козоріг

Козерогам можна зітхнути з полегшенням. Цей день буде максимально спокійним і приємним. Ніщо не затьмарить ваш відпочинок, насолоджуйтеся.

Водолій

На Водоліїв чекають неприємності на роботі. Ви можете запізнитися або сильно в чомусь помилитися. Через це начальство вирішить вас покарати, можливо, усе закінчиться звільненням.

Риби

Риби ризикують зробити помилку, яка призведе до великої сварки. Однак все закінчиться добре, ви зумієте довести, що вам точно треба дати другий шанс. Вірте в себе.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у двох знаків Зодіаку починається "чорна смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: