Астрологи обіцяють Тельцям великі проблеми в особистому житті / ua.depositphotos.com

Новий тиждень (з 24 по 30 липня) стане для представників двох знаків Зодіаку початком "чорної смуги". Їх наздожене карма, доведеться розплачуватися за всі помилки минулого. Кому чекати на біду - читайте нижче.

Телець

Астрологи обіцяють Тельцям великі проблеми в особистому житті. Ви можете посваритися з коханою людиною, скандали будуть занадто гучними. Це трапиться через те, що партнер міг затаїти на вас образу через ваші вчинки в минулому. 

І якщо ви не хочете, щоб помилки псували вам життя, спробуйте все виправити. У вас є усі шанси налагодити стосунки з обранцем, однак для цього доведеться щиро "покаятися". Спробуйте підібрати правильні слова, які точно розтоплять серце вашої другої половинки.

Відео дня

Водолій

Водолії, як вважають астрологи, будуть розплачуватися за "гріхи" грошима і своєю репутацією. Можливо, вам нагадають усі давні помилки. Також є ймовірність того, що новий тиждень змусить вас зізнатися у брехні.

Представники цього знака Зодіаку можуть пошкодувати про те, що обманювали людей. Якщо ж ви точно знаєте, що нікому не брехали, розслабтеся і не чекайте на біду. Карма наздожене лише тих, хто намагався хитрувати і плести інтриги. З ними вона буде нещадною.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що новий тиждень принесе ейфорію трьом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: