Астропрогноз для Стрільців 2021 / ru.depositphotos.com

Гороскоп на місяць для Стрільців обіцяє, що ораторські здібності і вміння вести за собою інших людей допоможуть вам стати лідерами. Ви вмієте бачити те, що недоступно іншим, але будьте обережні і не забувайте про себе.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 10 липня - напружений період, який пройде в низці дискусій і суперечок. Якщо ви присвятили свою діяльність юриспруденції - вам посміхнеться удача. Решта повинні постаратися залучити на свою сторону якомога більшу кількість однодумців. При виникненні будь-яких конфліктних ситуацій дотримуйтеся букви закону.

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 28 червня - 4 липня: Овнам - не переохолоджуватися, Дівам - не депресуватиМарс буде впливати на Стрільців з 12 по 24 липня. Ваш бойовий дух і рішучість слід направити в русло кар'єри. Якщо працюєте в сфері торгівлі або виробництва, є шанс за 2 тижні вивести компанію на новий рівень. Будьте готові до того, що керівництво довірить вам відповідальні завдання.

Відео дня

Третя декада місяця - з 26 липня - час, коли Сонце впливає на Стрільців. Виняток - 29 липня, так як Марс буде в опозиції по відношенню до Юпітера. У цей день великий ризик конфліктів з колегами або проблем з органам правопорядку.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп любові на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Астрологи обіцяють, що перша декада липня обіцяє нові знайомства для самотніх Стрільців. Вам протегує Юпітер, а Венера знаходиться в сприятливому до нього відношенні. Тому готуйтеся до нових незвичайних зустрічей з екстравагантним партнерами.

Якщо закрутите роман з іноземцями, не плануйте нічого про запас. Це буде яскравий союз, але, швидше за все, недовговічний через різницю в менталітеті. У будь-якому випадку, Стрільці не втратять своєї привабливості і в липні обзаведуться відносинами.

Сімейні Стрільці в липні отримають натхнення для зміцнення домашнього вогнища. Для того, щоб вивести відносини на новий рівень, зірки рекомендують відправитися в спільну поїздку або знайти активне хобі.

У другій половині липня Меркурій увійде в сузір'я Рака, тому Стрільці будуть на піку душевних сил. 28 липня ретроградний Юпітер повернеться в сузір'я Водолія. У цей період важливо тримати себе в руках і не бути запальними, щоб не поранити близьких.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Період з 1 по 9 липня буде для Стрільців непростим, так як кількість робочих завдань перевищить всі допустимі межі. Однак, у вас вийде впоратися з ними, черпаючи сили з внутрішніх резервів. Можете також використовувати цей час для далеких поїздок і участі в спортивних змаганнях.

До речі, 1 і 2 липня великий шанс зайняти призове місце. У другій декаді місяця варто відмовитися від м'яса і вибирати для себе рослинну їжу. Також позбавтеся від алкоголю. У цей період на Стрільців буде діяти Юпітер, і правильне харчування допоможе не тільки налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, але і скинути вагу.

З 23 по 31 липня Сонце впливає на вас, тому найкраще починати займатися спортом, якщо давно планували. Ідеальний варіант - комплекс нескладних вправ вдома. Якщо ж ви займаєтеся спортом професійно, будьте обережні 26 і 27 липня. В цей час на вас буде впливати Місяць і зросте ймовірність травм. 

Вас також може зацікавити: