Таро-гороскоп для Дів на серпень / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН дав прогноз для Діви на серпень 2023 року. Експерт говорить, що цей місяць принесе Дівам кохання та нових друзів. 

Кохання. Під впливом Венери на початку місяця ви станете більш товариським. Ви будете активніше контактувати з людьми, знаходити з ними спільну мову. Серед великої кількості нових контактів цілком може опинитися той, про якого ви давно мріяли. Не втрачайте шансів, відповідайте згодою на запрошення в нові цікаві місця. З 5 по 7 серпня можливі розчарування у своїй другій половинці через розбіжність ваших очікувань і реальності. Вам варто навчитися озвучувати свої бажання.

Сім'я. Ваш дім буде відкритий для друзів. Численні знайомі дуже допоможуть у вирішенні домашніх проблем. Період сприятливий для початку ремонту або вирішення житлових проблем. Діти вдосконалюватимуть навички спілкування. Їм також необхідно дати напуття щодо безпечного поводження з грошима, пробудити в них інстинкт самозбереження. У благовірного додасться турбот на роботі. Творчі, спортивні та навчальні заняття в компанії молодшого покоління підуть на користь усім, а чоловікові забезпечать ефективний релакс.

Відео дня

Здоров'я. Зовні ви приємно перевтілитеся навіть без особливих зусиль із вашого боку. Вам потрібно оптимістичніше дивитися на життя. Недовірливість може призвести до психосоматичних захворювань, викликати аритмію, загострити вегетосудинну дистонію. Регулярні прогулянки на природі допоможуть вам впоратися зі зневірою, радісніше мислити.

Робота і гроші. Ваша моторність, підприємливість, корисні контакти та інформація стануть потужним поштовхом до зміцнення матеріального добробуту. Можливо, ви зважитеся змінити роботу на більш перспективну. З 3 по 10 серпня велика ймовірність преміальних або отримання несподіваного доходу. Надання пільг від роботи може вас порадувати на початку серпня. Творчі професії значно досягнуть успіху. Від авантюр варто утриматися. Численні секстилі Венери принесуть вам везіння, втілення бажань.

Нагадаємо, до яких знаків Зодіаку незабаром гроші будуть плисти рікою.

Вас також можуть зацікавити новини: