Таро-гороскоп для Лева на серпень / ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН розповів, яким серпень буде для Левів. За його словами, представники цього зодіакального сузір'я можуть відправитися в подорож з близькими людьми, а також у них з'являться нові можливості для заробітку.

Кохання. Цього місяця ви будете занурені в себе. Можливо, усвідомите щось важливе, у вас зміняться погляди на сім'ю і стосунки. Відкриватися перед людьми ви будете неохоче, і часто цього дійсно робити не варто. Тому не поспішайте з цим, більше спостерігайте за тим, що відбувається, а на дії наважуйтеся, коли вже зважили всі можливі наслідки. Близькі стосунки можуть принести спільні поїздки за кордон. У перших числах серпня сміливо призначайте побачення.

Сім'я. Якщо вас давно щось не влаштовує, саме час перестати терпіти і змінити ситуацію на загальне благо. Краще один раз пережити оздоровчу кризу, ніж мучитися день у день. Складнощі на роботі викличуть у вашого чоловіка загальну напруженість аж до погіршення самопочуття. Йому варто налаштуватися на те, що до кінця місяця багато неприємностей вщухнуть або зовсім усунуться. Простежте, щоб діти не вплутувалися в авантюри. Запропонуйте їм почитати фантастику або освоїти разом із вами кілька фокусів чи хімічних дослідів.

Відео дня

Здоров'я. Слід використати цей період для повного оздоровлення організму і відновлення нервової системи. Найкращим виходом стане санаторій або відлюдництво на природі з фітотерапевтичними та народними методами зміцнення здоров'я. Варто зайнятися кістковою системою, шлунково-кишковим трактом.

Робота і гроші. До 15 серпня з'являться додаткові можливості підзаробити, а також зміцнити свої позиції в службовій ієрархії. Ви можете бути залучені в якісь приховані обставини, що дасть вам змогу поліпшити своє матеріальне становище. Слід бути морально готовою до закулісних інтриг. Уникайте невиправданих витрат, не беріть і не давайте гроші в борг. Для працевлаштування та придбання побутової техніки найкращий день – 3 серпня.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку зіграють весілля вже в 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: