Таро-гороскоп для Риб на серпень / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз для Риб на серпень 2023 року. Цього місяця Риби можуть поліпшити своє матеріальне становище, а от на здоров'я варто звернути особливу увагу.

Кохання. У першій декаді серпня демонстративна поведінка може викликати непередбачувану реакцію оточення. У партнерських стосунках ви схильні до самообману та ідеалізації. Можливі ситуації, коли ваші пропозиції будуть неправильно зрозумілі. Бажання сподобатися і жага насолод можуть перетворити вас на марнотратну і навіжену леді.

Сім'я. Цього місяця вашому чоловікові допоможе інтуїція, винахідливість і вміння вирішувати складні завдання. Йому необхідно побоюватися інтриг і обману, ретельно перевіряти інформацію, бути уважним у питаннях, що стосуються автомобіля, у поїздках. До 8 серпня, щоб досягти гармонії і розуміння в сім'ї, доведеться частіше йти на поступки. З дітьми ж у цей час буде складніше знайти точки дотику. Їм важливо, щоб до них ставилися шанобливо.

Відео дня

Здоров'я. Серпень 2023 року вимагатиме від вас відповідальнішого ставлення до себе, до своєї зовнішності, здоров'я. 4-10 серпня відсутність почуття міри може призвести до небезпечних ситуацій, отруєнь, травм. Намагайтеся в цей період не допускати надмірностей ні в розвагах, ні в харчуванні.

Робота і гроші. Головне - відчувати момент і не упустити шансу поліпшити своє матеріальне становище. Перед вами можуть відкритися несподівані перспективи. Непорозуміння з колегами розставлять усе на свої місця, і стане зрозуміло, хто ваш союзник. Пошуки кращого місця роботи або хорошого підробітку можуть увінчатися успіхом на початку серпня.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку незабаром опиняться в епіцентрі скандалу.

Вас також можуть зацікавити новини: