Таро-гороскоп для Водолія на серпень / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН зробив прогноз для Водоліїв на серпень 2023 року. 

Кохання. У перші дні серпня побутові клопоти і вирішення професійних завдань затьмарять собою ваше прагнення до побудови гармонійних стосунків, заснованих на дружбі і симпатії. Успіх чекає на того, хто, незважаючи ні на що, враховує інтереси всіх сторін. Це період непередбачених змін в умовах роботи та проживання. Уміння тримати своє слово, бути відповідальною, піклуватися про ближніх дасть змогу уникнути багатьох проблем зараз і в майбутньому. Намагайтеся не рубати з плеча і ухвалювати рішення тільки після ретельного їхнього обмірковування.

Сім'я. Дозвольте чоловікові проявляти свої творчі здібності вдома. Йому важливо бути яскравим, помітним, головним заводієм. Частіше говоріть йому про його таланти, про те, що вам у ньому подобається. Якщо він готовий буде вислухати критику, то покритикуйте м'яко і люблячи. Спробуйте зацікавити дітей зробити що-небудь своїми руками. Старше покоління буде радіти будь-якому спілкуванню. Влаштуйте батькам зустріч із родичами або організуйте сімейну культурну програму з відвідуванням улюблених музеїв, театрів. У спілкуванні обходьте теми, що провокують конфлікти, меланхолію.

Відео дня

Здоров'я. Частіше прислухайтеся до підказок вашого організму. У цей період можуть загостритися хронічні захворювання. Наприкінці липня і на початку серпня сприятливо проводити заплановані оздоровчі заходи. Не відмовляйтеся від санаторного лікування або від госпіталізації. Особливу увагу зверніть на поперек, вени, сечовидільну та ендокринну системи. Виключіть із раціону гостру їжу та міцні напої.

Робота і гроші. На початку серпня начальство може не звертати уваги на ваші прорахунки. Конфліктні ситуації з колегами також можуть пройти повз керівництво. У цей період можливий великий дохід від угоди або послуги, наданої вами або завдяки вашій посаді. Улюблена професія може почати приносити довгоочікувані плоди. Взаємодія Урана з Марсом, Сонцем, Меркурієм і Юпітером може наділити вас активністю і неординарністю, готовністю до експериментів, чарівністю і проникливістю, підприємливістю і прогресивними ідеями, самостійністю і справедливістю.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку зустрінуть кохання та кардинально змінять життя вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: