Гороскоп на 24 листопада по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 24 листопада по картах Таро. Що в цей день чекає кожен знак Зодіаку - читайте далі.

Овен

Цей день доведеться присвятити встановленню справедливості та рівноваги. Вам належить прийняти складне рішення та визначити винних і правих. Варто підготуватися до ролі судді. Випаде можливість переконатися, що закон причин та наслідків дійсно працює.

Телець

Вас чекає винагорода за вашу роботу або ж надійде приваблива пропозиція, що обіцяє хороші гроші. Ваші професійні заслуги визнають, що принесе лише радість від роботи. Можна сміливо зайнятися підвищенням кваліфікації, це принесе духовне вдосконалення.

Відео дня

Близнюки

Останній робочий день цього тижня буде наповнений почуттями і позитивними емоціями. Завтра в романтичній сфері вам допомагатимуть небеса. Можливо, ви зустрінете свою любов або ж ваші відносини чекають кардинальні зміни.

Рак

Події в п'ятницю покажуть вам прямий шлях до поліпшення свого добробуту. Можливо, це буде новий проект, вигідна пропозиція по роботі або щось схоже. Для досягнення матеріального процвітання необхідно впевнено рухатися до своєї мети.

Лев

Дуже важливий день для цього знака Зодіаку. Вас спіткає осяяння, завдяки чому з'явиться можливість отримати відповіді на найскладніші питання. Правда, доведеться прислухатися до внутрішнього голосу. Річ у тім, що є обставини, які ви не бачите, але вони мають вплив.

Діва

П'ятниця прийде разом з удачею і везінням. Фортуна на вашому боці у всіх справах. Сміливо використовуйте день, щоб вирішити питання та знайти рішення старих конфліктів. Але не забувайте, що Фортуна – дама з мінливим характером, тому дійте, поки є можливість.

Терези

Слід бути вкрай обережним 24 листопада, нічому не можна довіряти на 100%. Варто відмовитися від прийняття важливих і доленосних рішень. Щоб уникнути конфліктів і неприємних ситуацій, зверніть увагу на свою інтуїцію, вона направить на вірний шлях.

Скорпіон

Ваш професіоналізм і вміння ефективно діяти в різних ситуаціях призведе до визнання вашої надійності. Це дозволить домогтися більшого в недалекому майбутньому. Вищі сили до вас прихильні та будуть допомагати в справах.

Стрілець

У Стрільців починається новий шлях. Всупереч всім труднощам він приведе до успіху. Щоб все склалося якнайкраще, необхідно тримати серце відкритим та сконцентруватися на добрих намірах, а попередній досвід допоможе досягти висот.

Козоріг

День буде складним, адже доведеться "жонглювати" різними завданнями. Це може здатися виснажливим, але важливо бути терплячим і гнучким. Все, що буде відбуватися завтра, принесе небувалий успіх в майбутньому. Дуже уважно розглядайте всі пропозиції, їх не можна ігнорувати.

Водолій

Водолії нарешті позбудуться того, що заважає рухатися вперед. Пора викинути з життя те або тих, хто гальмує вас. Це можуть бути як люди, які вже давно йдуть іншим шляхом, або застарілі установки, які не відповідають реальності. Можливе виникнення певних труднощів, але позитивні зміни настануть, як тільки вирішите всі поставлені завдання.

Риби

Починається період очищення і на це вплинути ніхто не може. Все буде відбуватися всупереч вашим бажанням. Події будуть розвиватися стрімко, через що можете втратити щось дороге. Але засмучуватися не варто, в майбутньому ці зміни принесуть щось чудове.

Вас також можуть зацікавити новини: