Гороскоп для Тельця на травень 2023 / depositphotos.com

Травень у Тельців буде суперечливим. Ретроградний Меркурій змусить вас зробити серйозну роботу над собою. Зірки обіцяють великі можливості в кар'єрі, але для цього потрібно буде грамотно розставити пріоритети і зосередитися, а не витати в хмарах. Настрій може бути мінливим - можливі емоційні гойдалки як на роботі, так і в особистому житті. Намагайтеся підтримувати баланс і не робити різких рухів. 

Гороскоп кар'єри на травень 2023

Травень 2023 року для Тельців за гороскопом - це час грамотно розставляти пріоритети. Розберіться, що для вас вигідно в першу чергу, і дивіденди не змусять себе чекати.

Сміливо починайте нові проекти - за ними успіх. Якщо запропонують нову посаду - погоджуйтеся, ви покажете себе з найкращого боку. Також у травні можна міняти роботу.

Відео дня

Гороскоп кохання на травень 2023

У травні любовний гороскоп для Тельців обіцяє випробування. Вам же важливо зберігати душевний спокій, незважаючи ні на що. Сімейним Тельцям потрібно більше часу проводити з близькими і бути більш уважним до них - від цього буде залежати "погода в домі".

Холостим Тельцям травень принесе нові знайомства, можуть зав'язатися короткочасні романи - намагайтеся не пірнати у вир з головою. Можливо, є сенс звернути увагу на того, хто поруч і перевірений часом. Тільки остерігайтеся наступати на старі граблі - подумайте, чи треба вам це. 

Гороскоп здоров'я на травень 2023

Гороскоп на травень 2023 радить Тельцям звернути увагу на свій емоційний стан. Він може бути нестабільним: можливі зриви і занепокоєння. Намагайтеся всіляко врівноважити себе, більше гуляйте, відвідайте улюблені місця, дайте собі фізичне навантаження. В плані фізичного здоров'я травень обіцяє бути стабільним.

Вас також можуть зацікавити новини: