Чи буде Росія тероризувати Україну ракетами? / Скріншот

Таролог Ольга Стогнушенко дала прогноз щодо війни для України на грудень й відповіла на запитання, чи буде цього місяця Росія тероризувати нас масованими обстрілами.

Як розповіла вона в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз", до кінця грудня будуть обстріли, але не такі страшні, як ми будемо на них чекати:

"Буде летіти щось з повітря, буде паніка, буде багато інформації, яка лякає. Я упевнена у тому, що буде більше страху, ніж самих обстрілів".

"По-перше, ЗСУ дуже добре їм скорочують цю можливість. Я не знаю, як це буде демонструватися в публічному просторі, але те, що в них втрати, це 100%. Їм важко, й цікаво, що є важлива персона, яка віддає накази про ці дійства (терор ракетами, - УНІАН.). Якась інформація, яку їй дають, вона дуже "перекошена", - додала астроексперт.

Та до кінця грудня у Росії ще є зброя, аби українці не спали спокійно, але її набагато менше, ніж вони хотіли б. Крім того, наші військові, за словами таролога, будуть застосовувати нову тактику, завдяки якій кількість озброєння у РФ буде скорочуватися.

Коли Україна переможе у війні - прогноз таролога

Таролог Олена Бюн дала прогноз щодо ходу повномасштабної війни в Україні й розповіла, коли наша країна може перемогти

Астроексперт зробила розклад на картах Таро, й ось що він показав:

"Вони так відповідають цікаво... Коли будуть сильні морози, Україна вже може перемогти... Або зовсім близько перемога буде".

Вас також можуть зацікавити новини: