Шопоголіки за знаком Зодіаку / фото rabstol.net

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які обожнюють покупки. У цей список потрапили Леви, Козероги і Близнюки.

Лев

Леви звикли до розкішного життя. Для них дуже важливо виглядати на мільйон, тому на свій зовнішній вигляд вони витрачають дуже багато грошей. Представники цього зодіакального сузір'я готові витратити космічну суму на речі, аксесуари, засоби по догляду за собою. Тільки так вони відчувають себе на висоті.

Козоріг

Жінки і чоловіки, народжені під сузір'ям Козерога, трохи відрізняються. Якщо сильна половина людства байдуже ставиться до покупок, що не стосуються їхніх інтересів, то жінки змітають полки в торгових центрах. Вони дуже люблять нові і красиві речі, швидко забуваючи про старі. Жінки-Козероги не скупляться на подарунки самим собі.

Відео дня

Близнюки

А ось Близнюки скупають все на світі - починаючи від непотрібних речей і закінчуючи якоюсь дрібницею. Цікаво, що вони не тільки гроші витрачають на різну нісенітницю, але і тягнуть її в будинок з вулиці. Уявіть: йдуть Близнюки вулицею, думають про щось своє, і раптом бачать, як на дорозі лежить монетка. Звичайно, вони принесуть її в будинок і покладуть на найбільш видне місце.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найдобріші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: