Стрільці, Близнюки та Терези люблять мити посуд, сказала астрлог / фото flickr.com/carolsgardenofphotos

Три знаки Зодіаку – Стрілець, Близнюки, Терези, люблять займатися домашньою справою, яку багато хто ненавидить, – миттям посуду.

Миючи посуд, Стрільці можуть просто мріяти чи обдумувати нові проекти чи ідеї, публікує tsn.ua відомості астролога Людмили Булгакової.

За її словами, для активних Стрільців миття посуду – це як своєрідна медитація.

Відео дня

Експерт зазначила, що Близнюки люблять чистоту, і їм може мозолити очі брудний посуд, тому вони відразу ж після використання його миють. 

Читайте такожКоли нічого не можна починати: гороскоп на тиждень від астролога"…задоволення від порожньої помийниці для представників цього знака може зрівнятися хіба що з очищенням душі від скверни", – сказала Булгакова.

Для Терезів миття посуду – це один зі способів, яким можна зробити світ навколо чистішим, тобто – кращим.

Раніше Людмила Булгакова назвала зодіакальних представників, яким не можна довіряти. Астролог попередила, що найчастіше чужі таємниці не вміють зберігати Стрільці, Скорпіони та Діви.

Довідка УНІАН. Стрільцями називають людей, які народилися з 23 листопада до 21 грудня, Близнюками – народжених з 22 травня до 21 червня, а Терезами – тих, хто святкує день народження з 23 вересня до 23 жовтня.

Вас також можуть зацікавити новини: