Екстрасенс назвала найнебезпечніші міста в серпні / facebook.com/24th.brigade/

Екстрасенс Людмила Хомутовська в програмі "Таня+" назвала українські міста, які можуть постраждати від ракетних ударів вже 24 серпня, в День незалежності України.

За її словами, важка ситуація зберігається на сході України. Також будуть ракетні удари по центру України. Карти обіцяють нелегкий день і на заході Україні. 

Крім того, експерт дала прогноз і по містах. Вона відмітила, що в Миколаєві ситуація залишається напруженою, як і раніше. Також наступного тижня "прильотів" варто чекати Одесі та Одеській області. Така ж ситуація чекає на Харків.

Відео дня

У Бахмуті теж тихо не буде. За словами екстрасенса, ситуація трохи покращитися, але місто будуть обстрілювати. Ворожі ракети долетять і до Донецька, але там ситуація буде більш-менш стабільною, а ось в області все буде набагато складніше.

Луганську екстрасенс передбачила обстріли і руйнування наступного тижня. Енергодар також буде страждати. Що стосується Херсона, то там ситуація більш-менш стабільна, але ночі будуть неспокійні. Там можуть бути вибухи. У Краматорську і Слов'янську теж тихо не буде. 

При цьому Хомутовська додала, що наступу з боку Білорусі не буде. 

Нагадаємо, раніше екстрасенс дала прогноз по повному захопленню України.

Вас також можуть зацікавити новини: