Астропрогноз для Водоліїв 2021 / ru.depositphotos.com

Липень дарує Водоліям масу нових можливостей, але будьте уважні - вам доведеться відстоювати свої позиції і право на «місце під сонцем». Сміливо приймайте виклик і боріться за своє щастя, навіть якщо обставини проти.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

1 і 2 липня можуть бути для вас провальними. Водоліям навіть здасться, що пора б вже змінити місце роботи або сферу діяльності. Ситуація налагодиться до понеділка, коли Сонце складе текстиль Урану. Внутрішній настрій зміниться, а слідом за ним сприятливими стануть і зовнішні обставини.

Найбільше у фінансовому плані пощастить тим Водоліям, чия професійна діяльність пов'язана з комп'ютерами і технікою. Ті люди, які працюють в гуманітарній сфері, повинні будуть розвинути в собі навик комунікації і менторства. Ви повинні вміти бути і наставником, і послідовником, в залежності від ситуації. Будьте готові до цікавих перспективних пропозицій.

Відео дня

Вплив Місяця Водолії відчують з 13 по 23 липня. Представники знака можуть почути багато пліток і помилкових чуток, які сповільнять ваш крок по життю. Не звертайте уваги на недоброзичливців і не переслідуйте помилкових цілей. Дозвольте собі відпочити 17 і 18 числа, а потім продовжуйте йти до своєї мрії! 

З 23 числа і до кінця місяця фінансове становище Водоліїв стабілізується остаточно.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Венера в липні постійно буде перебувати в недружніх аспектах, не даючи Водоліям насолодитися романтичними почуттями. З першої декади ви відчуєте, що протилежна стать налаштована по відношенню до вас мстиво і напружено. Зірки рекомендують вам мовчати і не вплутуватися в конфлікти до 7 липня. Астрологи попереджають, що 4 липня - найнебезпечніший день в цьому фестивалі образ.

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 28 червня - 4 липня: Овнам - не переохолоджуватися, Дівам - не депресувати5 липня вас чекає секстиль Сонця і Урана, який дозволить випробувати насолоду від приємних романтичних зустрічей.

Квадрат Венери до Урану намічається на 8 число і Водолії отримають безліч варіантів розвитку ситуації. Але не спокушайтеся - це день крайнощів. Вам буде здаватися, що ви і любите, і ненавидите одночасно. Будьте щедрими на похвалу і компліменти, навіть якщо вам здається, що це все необов'язково. Таким чином у вас вийде бути ближче до улюблених.

Сімейних Водоліїв астропрогноз попереджає - уникайте легких інтрижок. Липень багатий на викриття і розлучення.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 12 липня Водолії опиняться під войовничою увагою відразу декількох планет. В результаті великий шанс депресій і тривожних розладів. Гороскоп на місяць рекомендує переглянути свій спосіб життя. Налагодити харчування, почати висипатися, робити зарядку і більше гуляти. 

Тяга до природи прокинеться у Водоліїв з 13 по 22 липня. Причина цього - вплив Місячних вузлів. Ідеальний час, щоб взяти участь в поході або поїхати на пікнік. Це відмінна можливість відновити сили і вберегти себе від депресії.

Період з 23 по 31 липня сприятливий для профілактики захворювань хребта. В цей час на вас буде впливати Сонце, тому зверніть увагу на своє здоров'я. Слідкуйте за тим, як ви ходите і сидите. Їжте більше продуктів з високим вмістом кальцію. Водоліям, які займаються спортом, зірки радять не збільшувати навантаження.

Вас також може зацікавити: