Як загадувати бажання на зорепад Персеїди / REUTERS

Слово "зорепад" означає, що з неба падатиме велика кількість метеорів - яскравих спалахів, які схожі на зірки. Зорепад Персеїди 2022 - зачаровуюче дійство, про яке ми розповідали раніше.

Традиційно в цю ніч прийнято загадувати бажання. Вважається, що, якщо попросити у Всесвіту допомоги, то задумане обов'язково збудеться. УНІАН розповість, як правильно це зробити, щоб отримати бажане і не звернути ситуацію проти себе.

Раніше ми говорили про те, коли ще буде зорепад 2022.

Відео дня

Чому загадують бажання на падаючу зірку - повір'я і традиції

Вважається, що під час зорепаду у людини є можливість загадати тільки найзаповітніше. Метеори падають занадто швидко, щоб довго перебирати в голові весь список. Тому ви повинні зрозуміти, чого хочете найбільше і в момент, коли Всесвіт буде готовий вас почути, подумки озвучити своє щире прохання.

Як правильно загадувати бажання - поради астрологів

Поради від астрологів / REUTERS

Для того, щоб зірки виконали ваші мрії, дотримуйтесь головних правил:

  • Бажано виїхати за місто - там краще видно зоряне небо. Постарайтеся внутрішньо абстрагуватися від побутових проблем, думайте тільки про єднання з природою і про виконання бажання.
  • Сядьте обличчям на Схід, так більше шансів, що Всесвіт вас почує.
  • Як тільки побачили падаючу зірку - швидко загадуйте бажання вголос або про себе. Якщо встигнете зробити це, поки видно білий слід на небі - бажання збудеться.
  • Візуалізуйте загадане, щоб закріпити результат.

Як довго буде виконувати бажання падаюча зірка?

Найпоширеніша помилка - сидіти і чекати, поки задумане відбудеться саме по собі або вимагати результату на наступний же день. Відпустіть ситуацію, вірте в силу Всесвіту і постарайтеся не думати про це.

Загадати бажання на падаючу зірку можна, але це не означає, що ви тепер позбавлені від відповідальності. Вищі сили не допомагають тим, хто сидить склавши руки. Вони прихильні тільки до людей, які прагнуть до своїх цілей.

Будьте уважні: езотерики не рекомендують загадувати бажання для інших людей. Просіть у Всесвіту допомоги тільки для себе.

Вас також можуть зацікавити новини: