Іванна - значення та походження імені / фото pixabay.com

Жіноче ім'я Івана є парним до імені Іван, яке поширене серед чоловіків. Воно наділяє свою власницю суперечливими рисами характеру.

Іванна: значення й походження імені

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які знищать за зрадуЯк уже вказувалося, Іванна – це жіноча форма популярного чоловічого імені Іван. Обидва цих імені походять від давньоєврейського імені Іоанн. У перекладі воно означає "Бог милостивий", проте частина лінгвістів запевняє, що більш правильне трактування – "божественна", "дарована Богом", "та, що отримала милість Бога".

Зменшувально-пестливі та розмовні варіанти імені: Іванка, Вана, Ванечка, Іва, Івка.

Відео дня

Ім'я Іванна по церковному (в православній вірі) – Іоанна.

Іванна у дитинстві

За своєю натурою дівчинка на ім’я Іванна є енергійною, сміливою та допитливою дитиною. Щойно починає повзати і ходити, береться вивчати світ.

Ще у ранньому дитинстві Іванна вражає глибиною та яскравістю мислення, чарівною пустотливістю. З малих років вона є справжньою мрійниця і фантазеркою.

Ім’я Іванна - характер та доля / фото pinterest

Ця дівчинка постійно шукає нові враження й зберігає цю рису на все життя. Іванка відрізняється безпосередністю, дуже легко знайомиться з людьми, тому в дитинстві у неї багато друзів. Любить бути в центрі уваги й обожнює компліменти.

Іванна зазвичай добре навчається, адже чудовим помічником у цьому є її допитливість. До того ж часто вона має ще й творчі задатки.

Іванна: характер та доля

Подорослішавши, Іванна залишається такою ж активною, сміливою та допитливою, але все більше помітні й інші її якості.

Читайте такожНазвано несексуальний знак ЗодіакуДівчина з ім'ям Іванна – відкрита й добра людина, але характер у неї досить специфічний. Буває, що часом вона дуже вперта, запальна і задерикувата.

Основною рисою характеру Іванни можна назвати цілеспрямованість – за всяку ціну обов’язково досягне мети. При цьому вона рідко просить допомоги у оточуючих, хоч сама допомагає із задоволенням. Це розумна і раціональна жінка, котра ретельно зважує власні рішення.

З раннього віку Іванна приділяє багато уваги своїй зовнішності, має чудовий смак. Навіть прості речі на ній виглядають по-особливому, елегантно.

Іванна у коханні та шлюбі

Розумна і цілеспрямована Іванна має високі вимоги до обранця, тож її чоловіком зможе стати тільки розумна, успішна, впевнена в собі людина. Саме тому заміж ця жінка виходить або дуже рано, або ж дуже пізно.

Іванна привертає увагу чоловіків і багатьох здатна засліпити своєю чарівністю. Вона завжди продовжує вірити в кохання, навіть якщо її зраджують. Ця жінка не втрачає оптимізму й готова знову спробувати долю.

Любовна сумісність імені Іванна / фото ua.depositphotos.com

Жінка з таким ім’ям не проти пожертвувати кар'єрою заради того, щоб зайнятися облаштуванням будинку і турботою про близьких. У сімейному житті демонструє терплячість, поступливість, вміє тримати свої емоції під контролем.

Сумісність Іванни з чоловічими іменами

Найкраще Іванні підійдуть чоловіки на ім’я Павло, Арсеній, Артем, Микола, Веніамін, Олексій, Микита та Юхим.

Хороші міцні союзи будуть з Андрієм, Петром, Семеном, Володимиром, Сергієм. У таких стосунках, як стверджують астрологи, неминуча боротьба за лідерство, але за розумного підходу обох союз можуть бути тривалим.

Іменини Іванни

Свій день ангела Іванна святкує 4 лютого, 3 травня, 24 травня, 30 травня, 10 липня, 9 листопада, 12 грудня.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: