Ім'я Сергій для чоловіка / фото ua.depositphotos.com

Ім'я Сергій - це сучасна форма застарілого імені Сергій, яке сталося від латинського "servi dei", що в перекладі означає "слуга Бога". Друга версія - Сергії - це спадкоємці стародавнього троянського роду.

Походження імені Сергій

Це ім'я має латинське походження. Утворено воно від римського родового імені Sergius, що означає "високий" і "знатний".

Форми імені Сергій

Зменшувально-пестливі форми імені: Сережа, Сережка, Серж, Сергійка, Сергійка, Сергуля, Сергуся, Сергуша, Сергуня, Сергій, Сергіус, Серж, Серхіо, Сержі, Серджі, Сергіуш.

Відео дня

Ім'я має жіночий варіант у французькій мові - Серджині (Sergine).

Характер Сергія в дитинстві

Маленький Сергій росте вразливим і цікавим хлопчиком. Він дуже чутливий і ранимий, його легко зачепити зауваженням або образливими словами. Він болісно реагує на різні витівки дітей щодо нього. Сергій іноді вередує, щоб привернути до себе увагу дорослих.

Сергій має багато друзів і не любить самотність. Це дуже непосидючий і активний хлопчик. У навчанні він, як правило, не дуже старанний. Замість виконання домашнього завдання воліє пограти в футбол з друзями. При виникненні проблем він сподівається на старших товаришів і не бере на себе відповідальність.

Характер і доля Сергія

Характер імені Сергій / фото ua.depositphotos.com

Дорослий Сергій сильно змінюється з віком. Він стає сильною і впевненою у собі людиною, яка захищає слабких і відповідає за свої вчинки. Він більше не залежить від чужої думки і не жадає уваги, адже це самодостатній чоловік.

Читайте такожЗначення імені Андрій: характер, частка, складність з іншими іменами Сергій спокійний і врівноважений, його важко вивести з рівноваги. Він цінує своїх друзів і ніколи їх не зраджує. Сергій дуже приваблює інших людей і має багато друзів. Відповідальність і справедливість Сергія подобається багатьом. Він також авантюрний, не боїться ризикувати і приймати незвичайні рішення.

Сергій домагається великого успіху в кар'єрі. Він може стати хорошим дипломатом і вести успішні переговори. Часто Сергії стають юристами, журналістами, військовими, акторами. Сергій працьовитий і дисциплінований.

З недоліків Сергія можна назвати впертість, образливість, скритність, нетактовність, слабке почуття гумору.

Сергій в коханні і шлюбі

Сумісність Сергія в любові / фото ua.depositphotos.com

Сергій дуже романтичний і турботливий залицяльник. Він вміє робити подарунки і красиві компліменти, але чекає такої ж турботи у відповідь. Сергію не подобаються горді, грубі і неприступні дівчата. Йому дуже важливо, щоб його обраниця була доброю, скромною, спокійною. Вона повинна цінувати сім'ю, любити дітей і дуже поважати батьків. Сергій прагне завести міцний і надійний шлюб з гідною жінкою.

"Зимовий" Сергій рано одружується і дуже балує дружину і дітей.

Народжений навесні Сергій більше зосереджений на кар'єрі і приділяє мало уваги дітям.

Сергій, який народжений влітку, відповідальний чоловік і дуже строгий батько, йому важко знайти спільну мову з дітьми-підлітками.

"Осінній" Сергій швидко закохується, але також швидко переживає розставання. У нього часто буває кілька дружин за життя.

Сумісність Сергія з жіночими іменами

Висока сумісність у Сергія з Ганною, Анастасією, Варварою, Вірою, Марією, Діаною, Людмилою, Галиною, Кларою, Тетяною, Міррою, Світланою, Юлією.

Низька любовна сумісність Сергія з такими жіночими іменами: Таїсія, Антоніна, Олена, Єва, Лариса, Тамара, Лідія, Марина.

Іменини Сергія

Сергій відзначає іменини 15 січня, 27 січня, 2 квітня, 25 квітня, 1 червня, 6 червня, 11 липня, 18 Липня, 25 серпня, 24 вересня, 8 жовтня, 11 жовтня, 20 жовтня, 23 жовтня, 29 листопада, 11 грудня.

Читайте також інші новини: