Значення імені Ніна / фото ua.depositphotos.com

Ім'я Ніна вважається досить популярним серед українських і російських жінок. Зараз багато батьків вибирають це коротке і ніжне ім'я для своїх дочок. УНІАН розібрався, що означає таке ім'я, яким характером наділяє дівчину і з якими чоловіками має хорошу любовну сумісність.

Ніна - значення і походження імені

Існує кілька теорій про походження цього імені. За однією з версій, Ніна - це скорочена форма імені Антоніна, яка з часом стала самостійним ім'ям. Ім'я "Антоніна" означає "войовниця", "та, вступає в бій". Друга версія говорить про походження від грузинського імені Ніно - "цариця".

Форми імені Ніна

Зменшувально-пестливі форми імені: Нінка, Нінок, Нінуха, Нінон, Нуня, Нуся, Ніночка, Нінушка, Нінуля, Нінуська, Нінусік, Нінель, Нінуся.

Відео дня

Характер Ніни

Дівчина на ім'я Ніна дуже цінує особистий простір. Вона неохоче впускає людей у своє життя і не любить ділитися своїми планами. Дуже складно зрозуміти що вона насправді відчуває і як до вас ставиться. У бесіді Ніна зазвичай мовчить або розмовляє на загальні теми.

Ніна не боїться бути несхожою на інших. Вона часто вибирає свій життєвий шлях і не прислухається до оточуючих. При цьому дівчина з цим ім'ям не намагається викликати заздрість або щось довести. Вона просто живе так, як вважає правильним.

Читайте такожГоловні недоліки знаків Зодіаку: яка ваша темна сторонаСвоїм рідним і близьким Ніна завжди допомагає. При цьому сама вона не вміє приймати допомогу і не звикла просити поради. Через це Ніна часто бере на себе занадто багато обов'язків, з яким не справляється. Власниці такого імені підходить робота з цифрами і точними науками. Також вона добре ладнає з дітьми і любить тварин.

Весняна Ніна любить ризик і пригоди. Рутина і домашні обов'язки її обтяжують. Народжена влітку Ніна більше схильна до самотності. Їй добре бути однією. Ніна, яка відзначає день народження восени, легковажна і менш відповідальна, але дуже добра. Зимові Ніни мають найкращу долю, це їх щасливий час року.

Ніна дуже прискіплива до чоловіків. Заміж виходить пізно. Для неї важливо, щоб чоловік був спокійним і не скандальним. Вона не любить ревнивців, хоч і не дає приводу для ревнощів. Дітей Ніна любить і опікується, але не завжди їх розуміє. Їй важко встежити за молодіжними трендами.

Сумісність Ніни з чоловічими іменами

Хороша любовна сумісність у Ніни з такими чоловічими іменами: Анатолій, Юрій, Ілля, Ярослав, Олександр, Віктор, Євген, Іван, Владислав, Данило.

Міцна любов і дуже щасливий шлюб у Ніни буде з Русланом, Володимиром, Тимуром, Тарасом, Віталієм.

Низька сумісність в коханні у Ніни з володарями імен Георгій, Леонід, Олег, Валентин, Роман, Микола та Ігор.

Іменини Ніни

Іменини Ніни відзначаються 27 січня, 14 травня і 19 листопада. Християнською покровителькою власниць імені вважається грузинська свята Ніна з Каппадокії.

Вас також можуть зацікавити новини: