Риби не терплять холодного ставлення / фото ua.depositphotos.com

Риби - творчий і вимогливий знак Зодіаку, тому не всі можуть знайти з ними спільну мову. Однак ужитися і не сваритися з Рибами не так вже й складно, важливо враховувати особливості їхнього характеру. Астрологи розкрили 5 секретів спілкування з цим знаком.

Приділяйте Рибам якомога більше часу

Риби не терплять холодного ставлення. Якщо вони бачать, що не стоять на першому місці, то вони одразу втрачають інтерес до людини і не хочуть з нею спілкуватися. Риби дуже люблять увагу і спілкування, а тому якщо ви хочете завоювати їх добре відношення - оточіть їх турботою і частіше їм телефонуйте.

Не провокуйте Риб на ревнощі

Астрологи вважають, що цей знак Зодіаку не любить копатися в минулому і вислуховувати чиїсь спогади. Якщо ви будуєте стосунки з Рибами, то забудьте про всі свої романи і ніколи про них не говоріть. Не варто намагатися викликати ревнощі або хвалитися колишніми досягненнями. Крім цього, Риби не терплять хвастощів, вони одразу ж втрачають інтерес до людини, якщо бачать у ній зазнайку.

Відео дня

Робіть перші кроки, але не командуйте

Експерти стверджують, що Риби нерідко страждають від нерішучості. Тому якщо ви хочете отримати їхню увагу, проявляйте ініціативу. Рибам подобаються сміливі люди, проте важливо не перегнути палицю. Робіть перші кроки, але не вказуйте. Рибам не подобається, коли ними командують. Знайдіть баланс і не намагайтеся маніпулювати цим знаком Зодіаку, завжди пропонуйте їм альтернативу.

Хваліть і балуйте Риб

Риби, як уже зазначалося вище, люблять увагу. Для них важливі компліменти, похвала і приємні подарунки. Частіше балуйте Риб сюрпризами і будьте готові до того, що вони дадуть відповідь вам тим же. Цей знак Зодіаку любить радувати інших людей, але завжди хоче отримати у відповідь подяку.

Забудьте про злість, покажіть свою доброту

Риби ніколи не пройдуть повз голодного кошеня на вулиці. Вони піклуються про всіх навколо і часом навіть занадто захоплюються благодійністю. Якщо ви хочете сподобатися Рибам, то проявіть милосердя і на ділі покажіть свою доброту.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали жіночі імена, чиї власниці точно вийдуть заміж у 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: