Названо жіночі імена, чиї власниці точно вийдуть заміж у 2023 / Фото - depositphotos.com

Астрологи розповіли про те, на кого в наступному році чекає неймовірне жіноче щастя. Було названо п'ять імен, чиї власниці точно підуть під вінець. 

Аріна

Дівчата з цим ім'ям вже зустріли свого коханого. Найімовірніше, вони вже кілька років перебувають з ним у стосунках, але справа все не доходить до весілля. Влітку або на початку осені 2023 року ця довгоочікувана подія нарешті відбудеться. 

Альона

Альона зустріне свого коханого на початку наступного року. Це може бути якийсь курорт, вечірка або корпоратив, де випадкове знайомство стане початком нової романтичної казки. 

Відео дня

Варто відзначити, що ті Альони, у яких вже є друга половинка, можуть отримати пропозицію руки і серця в новорічну ніч. 

Анастасія

Власниці цього імені можуть піти під вінець або в кінці весни, або на початку осені. Зірки пророкують не дуже розкішне весілля - це може бути невелике торжество в колі близьких людей. Також Анастасія може стати мамою в наступаючому році. 

Віолета

Віолетта - ще одна щасливиця 2023. Але варто відзначити, що пропозиція руки і серця вона отримає зовсім не від тієї людини, з яким зараз перебуває у відносинах. Влітку у неї може бути бурхливий курортний роман, який переросте в сім'ю. 

Євгенія

Весілля у власниць цього часу буде не дуже пишне. Найімовірніше, вона зі своїм коханим може просто розписатися в РАГСі. Також може бути вінчання в церкві. 

Астрологи попереджають, що найбільш вдалими місяцями для цього будуть квітень, липень і вересень. 

Нагадаємо, названо шість знаків Зодіаку, які будуть при грошах у 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: