Пропонуємо добірку новорічних та різдвяних фільмів / фото The Kiev Times

Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят, що несе очікування дивовижних перевтілень у житті, – вже в повному розпалі. Однак не завжди за роботою та іншими буденними справами нам вдається перейнятися духом свята і психологічно налаштувати себе на потрібну і приємну хвилю. Найбільш ефективним способом для підняття настрою є новорічно-різдвяні фільми, дивитися які наприкінці грудня не тільки приємно, а й просто необхідно.

Отже, ми пропонуємо поставити на варту вашого новорічного настрою добірку позитивних і атмосферних фільмів. Якщо до вас прийде думка в стилі «у мене немає настрою зустрічати Новий рік», завжди повертайтеся до цієї добірки.

Почнемо з класики – «Сам удома», «Сам удома-2»

У першому фільмі багатодітна сім'я на Різдво відправляється до Франції, проте в метушливих зборах батьки забувають вдома одного з синів – Кевіна. Прокинувшись в порожньому будинку Кевін спочатку зрадів такому подарунку від Санти – він нарешті один вдома. Однак, коли на будинок його сім'ї починають зазіхати злодії, йому довелося зіткнутися з небезпекою і тут на допомогу приходить його хитрість і винахідливість. Поки хлопчина захищав свій будинок від грабіжників, він зрозумів, наскільки любить свою сім'ю.

У другому фільмі Кевін опиняється один у великому місті Нью-Йорку. На цей раз Кевіну доводиться відбивати від тих же злодіїв магазин іграшок.

Грінч - викрадач Різдва

Грінч – затятий ненависник Різдва, незважаючи на те, що сам за кольором схожий на ялинку. Одного разу жителі казкового містечка Хтоград жорстоко поглумилися над ще маленьким Гринчем. І тепер Грінч готовий їм помститися!

Знайомтеся, Сім'я Санта Клауса

Син Санта Клауса Нік дізнається про те, що незабаром йому доведеться замінити батька на посту головного по Різдву. До цього моменту залишається всього 11 днів. У Ніка є наречена, разом з якою він змушений їхати на Північний Полюс.

Три Гавкотера

Три пухнастих мушкетери - Баркос, Вагос і Афраміс - поспішають рятувати Різдво.

Відпустка за обміном

Одночасно дві дівчини – з холодної Англії і сонячної Каліфорнії – вирішують втекти від повсякденності, помінявшись будинками. Вони не навіть не уявляють, як ідея зустріти Різдво в новому місці змінить їхнє життя.

Пережити Різдво

Багатий чоловік, мільйонер повертається на батьківщину, щоб згадати дитинство. Однак там він з'ясовує, що будинок, в якому він виріс, зайнятий. Він пропонує новим власникам гроші, щоб вони на якийсь час зіграли роль його родичів.

Реальна любов

Фільм розповідає десять історій про справжє кохання, які сталися напередодні Різдва.

Різдвяна ніч в Барселоні (18+)

І знову кілька романтичних історій, які розгортаються в атмосфері святкової Барселони. Закохані метушаться, намагаючись вирішити свої проблеми, але в решті-решт винагороджуються щастям в найчарівнішу ніч у році.

Старий Новий рік

Фільм від режисера «Красуні» і «Дня Святого Валентина». Нью-Йорк напередодні Нового року переплете життя вмираючого старого, секретарки, що вирішила здійснити дані собі обіцянки, продюсера знаменитого шоу і людини, яка ненавидить цей день.

Любіть Куперів

Забавна історія про те, що буває, коли за святковим столом збираються представники відразу чотирьох поколінь.

Це, кляте, різдвяне диво

Бойд Мітчелл з дружиною приїхав на свято до свого батька – голови досить незвичайного сімейства. Усвідомивши, що він забув вдома всі подарунки, Бойд разом з братом і батьком сідає в машину, щоб здійснити неможливе – з'їздити додому і повернутися назад з подарунками до світанку.

Ну що, ви вже готові брати пакет з мандаринками і сідати біля телевізора? Гарантуємо, що після перегляду хоча б одного з перерахованих фільмів вас відвідає непереборне бажання бігти в магазин за ялинкою, гірляндами та іграшками для перетворення свого житла на маленьку "філію Лапландії".