День кухаря 2023 / фото depositphotos.com

Міжнародний день кухаря відзначають у всьому світі 20 жовтня. Професійні кухарі - це справжні творці, які перетворюють кулінарію на мистецтво і творчість. Вони можуть зробити страву одночасно привабливою зовні, ситною та корисною.

Кулінари всього світу в цю дату отримують привітання. У професійне свято можна подарувати кухареві кумедний фартух, красиві прихватки чи корисний кухонний гаджет, або ж привітати листівкою від УНІАН - кожному буде приємно.

Міжнародний день кухаря - історія свята

Це свято засноване 2004 року Всесвітньою асоціацією кухарів. Ця престижна кулінарна організація налічує понад 10 млн учасників по всьому світу. а День кухаря вирішили заснувати з метою підвищення кулінарних стандартів і навчання молодих кухарів кухарському мистецтву.

Відео дня

Міжнародний день кухаря - привітання

Катайтеся завжди, як сир у маслі,

Варіться у солодкому житті.

Приправою хай буде тільки щастя

І гострота приємних почуттів.

Достатку вам, добра, здоров’я, миру...

З Днем повара вітаю нині щиро!

***

Вітаю з Днем кухаря! Бажаю, щоб завжди життя готувало для тебе приємні сюрпризи, щоб твій професіоналізм ріс так швидко і якісно, як смачний пиріг у духовці, нехай усе буде в шоколаді!

***

Життя хай приготує вам

Лиш найсмачніші страви:

Любов, мандрівки, враження,

І успіхи у справах...

Хай з легкої руки - роки

Щасливо проминають,

І добрих днів ясні зірки

Вам щедро нагадають!

***

Нехай компот не перекипить, каша не пригорить і тісто не втече. Бажаємо, щоб кожна страва з-під Вашого ножа виходила справжнім шедевром. А всі ті, хто її скуштує, мали просто гастрономічний захват. Здоров'я Вам, стабільності та благополуччя, нових творчих рецептів і завжди вдалої випічки. З Міжнародним днем кухаря!

***

З Днем повара! Хай завжди буде ситно

У Вашому житті, хай все вдається,

Хай радісно завжди буде на серці,

Років щасливих і людей привітних!

***

Нехай смак і аромати найкарколомніших страв закрутять голову кожному, хто спробував вашу роботу. Нехай найвишуканіші рецепти народжуються у вашій голові, і втілюються в справжній фонтан насолоди смаком. З Днем кухаря!

***

Вітаю з Міжнародним днем кухаря! Бажаю смачно не тільки готувати, а й жити. Нехай щодня дарує натхнення для творчості на кухні. Нехай кожен рецепт буде вдалим, а кожна страва - дивовижною. Бажаю здоров'я, енергії, бадьорості та сил. А ще побажаю частих свят життя, любові, підтримки сім'ї та удачі!

***

З Днем кухаря вітаю Вас,

Всі Ваші страви - просто клас!

Вам смачно дуже все вдається,

Нехай щасливо Вам живеться,

Удачі, щастя, усіх благ,

Кохання, радісних розваг,

Спасибі Вам за смачні страви,

Нехай щастить Вам в усіх справах!

***

Прийміть найсмачніші, найтепліші, найщиріші, найщиріші привітання з Міжнародним днем кухаря. Кухня - це мистецтво, а професійні кухарі - справжні віртуози. Бажаємо шедевральних страв, нових корисних рецептів, високих оцінок за старання і невтомну працю. Готуйте з любов'ю, і успіх чекає на вас неодмінно.

***

Вітаю тебе з Днем кухаря! Бажаю тобі з кожним днем удосконалювати свої вміння і навички, щоб одна страва виходила кращою за попередню! Готуй з душею і насолоджуйся улюбленою роботою! Нехай кожен твій витвір буде гідно оцінений, адже ти шикарний кухар! Так тримати!

День кухаря - картинки

З Днем кухаря / листівки УНІАН

***

День кухаря / листівки УНІАН

***

Міжнародний день кухаря / листівки УНІАН

***

День кухаря - картинки / УНІАН

***

Міжнародний день кухаря - привітання / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, коли будуть свята та вихідні у жовтні 2023 та скільки відпочиватимемо.

Вас також можуть зацікавити новини: