День СБУ України 2024 / фото ua.depositphotos.com

25 березня співробітники Служби безпеки України відзначають професійне свято. Торжество встановлено указом Леоніда Кучми від 2001 року. Дату свята обрано через те, що 25 березня 1992 року було ухвалено законопроєкт про створення СБУ.

Чисельність СБУ засекречена, а багато їхніх документів і рішень є державною таємницею. Однак важливість цього правоохоронного органу під час повномасштабної війни не підлягає сумніву. Працівники Служби безпеки займаються контррозвідкою, запобігають терактам, виявляють коригувальників вогню та проводять операції на території ворога. Не рідко при цьому вони ризикують життям.

У День СБУ 2024 варто привітати рідних, знайомих і друзів, які забезпечують безпеку України. Ми публікуємо красиві привітання з днем СБУ та авторські картинки.

Відео дня

З Днем СБУ 2024

З Днем СБУ тебе вітаю!

Хай всміхнеться тобі доля,

Вдача поряд хай літає,

Буде дім, сім'я і воля.

***

Ви - наш захист, Ви - наша опора,

Ви - совість і честь нашої країни.

Служба, куди не беруть без розбору, -

Право там бути заслужити повинні.

Так, Ви - серйозно, так, Ви - суворо,

проте дуже просто ми вас привітаєм

хай справи і успіхи йдуть тільки вгору

щастя і мирного неба бажаєм.

Хай буде сильною рука,

Робота - у радість, хоча й нелегка

Нехай здоров’я - як та криця,

Хай служба завжди - як годиться!

***

Настрою стрімкого, молодечих сил,

Творчого натхнення, соколиних крил.

В кожнім починанні - бачення мети,

У добрі та праці кожен день рости!

Рівноваги духу в радості й журбі,

За народну справу звершень в боротьбі,

Щоби Україна волею цвіла

І про неї слава на весь світ ішла.

***

Шановні працівники Служби безпеки України! Бажаємо вам тримати професійну планку! Нехай здоров'я та удача ніколи не підводять, а родина постійно залишається надійним тилом. Дякуємо за вашу службу!

***

Вітаю Службу безпеки України з професійним святом. Прийміть побажання всього найкращого, світлого і чистого. Нехай усі ваші справи увінчаються успіхом, рація здоров'я працює справно, а пані фортуна з'являється завжди в найпотрібніші моменти!

***

Вітаю з Днем СБУ. Хочу побажати завжди стояти на вірній варті безпеки і спокою України, залишатися в будь-якій ситуації сильною і хороброю людиною, у будь-якій справі осягати шалений успіх і неймовірну удачу, прагнути високих цілей і своїх бажань, жити в достатку і злагоді.

***

У День СБУ я побажаю старанно працювати, захищати Україну та її мешканців, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди прагнути вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Бажаю міцного здоров'я, відваги серця і мужності душі. Хай буде в безпеці наша держава, і в добробуті кожен громадянин

День СБУ 2024 / картинка УНІАН
День СБУ привітання картинки / карти
День СБУ картинки / картинка УНІАН
День СБУ привітання / картинка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: