Привітання З Днем стоматолога 2024 зібрав УНІАН / фото ua.depositphotos.com

Щороку 9 лютого в Україні відзначають День стоматолога. Професійне свято зубних лікарів приурочене до Дня пам'яті святої Аполлонії, яка прийняла мученицьку смерть за відмову зректися Христа. Противники християнства вирвали дівчині усі зуби. Віруючі моляться Аполлонії про зняття зубного болю.

У деяких джерелах можна 9 лютого називають Міжнародним днем стоматологів, проте у більшості країн світу зубних лікарів вітають 6 березня.

День стоматолога - хороший привід привітати близьких та друзів із цієї сфери з професійним святом та подякувати їм за наші красиві та білі посмішки. А красиві картинки та привітання з Днем стоматолога зібрані у нашій статті.

Відео дня

З Днем стоматолога 2024 - вірші та привітання в прозі

Спасибі вам, лікарю, за гарную посмішку,

За те, що в роботі не робите помилку,

За те, що на совість ви робите діло -

Пломбуєте, чистите, рвете зуби вміло!

Ви – лікар від Бога, вам низький уклін,

Нехай буде повною чашею дім,

Бажаю здоров’я, любові, достатку,

Хай доля вас балує щасливим випадком!

***

Сьогодні день не імунолога,

Не алерголога, а стоматолога!

Бажаємо всього прекрасного:

Здоров'я, щастя, неба ясного!

Хай на роботі все ладнається,

І люди добрі зустрічаються,

Щоб пацієнти всі лояльні,

І кожен місяць — преміальні!

***

Голлівудська усмішка –

Це профіль твій!

Клієнт піде задоволений,

Забувши про страх і біль!

Я тобі бажаю

Так завжди тримати!

Позицій своїх міцних

У справі не здавати!

***

Любі творці гарних та щасливих посмішок, наші диво-лікарі – стоматологи! Хочеться привітати вас з вашим професійним днем та побажати вам міцного здоров'я, моральних та фізичних сил, терпіння, удачі та професіоналізму. Щоб ваші клієнти вас любили, цінували, довіряли та поважали, і анітрохи не боялися.

***

Вітаю з професійним святом - Днем стоматолога! Бажаю міцного здоров'я, майстерності, насолоди від виконаної роботи, хорошої зарплатні! Нехай тішать результати, дарують білу посмішку клієнти! Поваги, довіри, витримки! Величезного особистого щастя, сімейного затишку та тепла!

***

Бажаю у День стоматолога професійного визнання, успіхів та удачі в роботі. Щоб результати праці тішили, а подяка пацієнтів була щирою. Бажаю миру та достатку у сім'ях, матеріального благополуччя та здоров'я на довгі роки!

***

Вітаю вас зі святом - Днем стоматолога! Від щирого серця бажаю вам залізобетонного здоров'я, міцних нервів і позитивного настрою, щоб професійно робити свою нелегку, але корисну справу, і дарувати пацієнтам тільки радісні моменти!

***

Вітаю тебе з Днем стоматолога від щирого серця! Бажаю тобі завжди відмінно виконувати свою роботу та радувати пацієнтів гарними усмішками! Нехай зарплата тебе тішить, а кожен день приносить нові можливості та блискучі успіхи!

Картинки та листівки з Днем стоматолога 2024

День стоматолога картинки / картинка УНІАН
День стоматолога прикольні картинки / картинка УНІАН
День стоматолога листівки / картинка УНІАН
День стоматолога картинки / картинка УНІАН
День стоматолога привітання / картинка УНІАН
День стоматолога смішні картинки / картинка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: