Молитви на Введення Богородиці / фото ua.depositphotos.com

Введення в храм Пресвятої Богородиці - одне з двунадесятих свят, тобто найважливіших у християнстві. У цей день можна помолитися Божій Матері, і вона обов'язково почує молитви праведників. Богородиця вважається покровителькою жінок, тому їй перш за все моляться про щасливе заміжжя і вдале материнство. Втім, помолитися святій може будь-який віруючий.

Нерідко матері і батьки на Введення моляться про своїх дітей. Пов'язано це з історією свята - воно присвячение службі Діви Марії в Єрусалимському храмі, куди її привели в трирічному віці. Тому батьки моляться, щоб їхні діти були такими ж праведними і працьовитими, як Богородиця в дитинстві.

Молитва Пресвятій Богородиці про благословення і допомогу в біді

До кого ще, як не до тебе, Матінка Небесна, зверну Я молитви свої. Почуй сподівання раба Твого (ім'я). Втіш в горі своєму, і не лишай без захисту в цьому грішному світі. Вбережи від спокус і дозволь замолити гріхи вільні і мимовільні. Вступити на шлях віри і допоможи не відступати від заповідей християнських. Дай сил боротися зі злом, яке всередині мене прибуває. Пом'якши серце моє, і прийми покаяння щире. Помолися за мене Господу нашому Всемогутньому, щоб не залишив мене без милості. Амінь.

Відео дня

Молитва на Введення Пресвятої Богородиці від батьків для дітей

Пресвята і велика Діва, обраниця Господа нашого, ти принесла себе в жертву і залишила грішний світ для великої мети служити Богу. Не залиш своїх рабів в їх молитвах про праведність і віру. Захисти і проведи по життю сім'ю нашу з мудрістю своєю. Благодать твоя хай допоможе нашим дітям знайти віру справжню, позбавить від гордині, жадібності і дурості.

Даруй нам досконалість духовну і допоможи навчити дітей наших жити в мирі і чистоті душевній. Моли Бога про спасіння наших грішних душ і висвітлюй шлях тернистий своїм світлим поглядом. Хай не залишить Господь чад своїх в хвилини слабкості і труднощів. Амінь.

Молитва на Введення в храм Богородиці про покаяння і прощення гріхів

О Матір Божа! Заступниця всіх віруючих! Перед Тобою на колінах стою і благаю, водаруй мені прощення і покаяння за вчинки гріховні і наміри нечисті. Благаю, подаруй своє благословення, бо каюся я. Прости мене, раба Божого, за всі думки гріховні і діяння злі. Направ мене на шлях праведний, зміцни віру мою в Христа і не залиш на шляху прикрощі і гріха на самоті. Проведи мене до істинної віри і помолись за мене перед Господом нашим на Небесах. Так прославлю Я тебе, непорочна Діва, та довіку буду дякувати Тобі. Відтепер і на віки віків. Амінь.

Прохальна молитва до Пресвятої Богородиці

О, Пресвята Діва, матір Господа Вишнього, всемилостива заступниця і покровителька всіх, до Тебе з вірою прибігають! Подивися з висоти небесної слави Своєї на мене, який припадає до Тебе, почуй мою смиренну молитву, грішного і негідного раба Твого, і принеси її до коханого Сина. О, Преблагословенна Богородиця! Після Бога на тебе все моє сподівання покладаю, будь мені завжди невсипущою заступницею і всесильною предстательницею перед твоїм сином, Господом нашим Ісусом Христом, зміцни в мені віру в Нього, утверди мене в любові в Нього, навчи мене любити і славити і Тебе, Пресвяту Матір Бога, Преблагословенну Марію: святому покрову Твоєму, Богородице, вручаю себе на всі часи. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: