Картинка-привітання зі вступом до ВНЗ / depositphotos.com

Тридцятого червня українські школярі дізнаються, як вони склали свої ЗНО для вступу до ВНЗ. УНІАН підготував привітання зі вступом до вузу в картинках і віршах, а також зібрав найкращі побажання для майбутніх студентів.

Прикольні привітання зі вступом до ВНЗ

Привітання для студентів / depositphotos.com

Ця подія - крок у доросле життя, вітаю з вступом. Бажаю, щоб навчання не пройшло дарма. Бажаю отримати гідну професію і цікаву роботу. Нехай роки студентства наповняться яскравими, веселими і добрими враженнями, будь-яка ідея легко втілюється в реальність, а успіх супроводжує у всьому.

Відео дня

Вітаю від щирого серця з успішним надходженням. Бажаю браво прагнути до поставлених цілей і впевнено добиватися перемог, бажаю неймовірної удачі та безперечних успіхів, вірних знань та чудових ідей, невичерпних сил та оптимістичного настрою, впевненості у собі та доброго щастя.

Вітаю зі вступом! Нехай ця нова сходинка в твоєму житті принесе успіх і радість, нехай всі твої прагнення будуть досягнуті. Бажаю тобі підкорити всі вершини і досягти мети, які були поставлені.

***

Як привітати студента зі вступом / depositphotos.com

Вітаю зі вступом і хочу побажати після успішного старту сміливо і впевнено продовжити розпочатий шлях, долаючи будь-які перешкоди і перепони на шляху до успіхів і перемог. Нехай кожен день несе в собі щось цікаве і особливе, нехай нові знання відкривають перед тобою великі простори можливостей і бажань.

Вітаю зі вступом! Ти стоїш на порозі великих змін! Попереду багато чудових моментів, які можуть бути пов'язані лише з навчальним процесом. Нові знайомства, друзі та інтереси - все попереду! Бажаю успіхів у навчанні, шикарного дозвілля, пригод та пізнання. Нехай учбовий шлях дається легко!

Вітаю зі вступом. Бажаю з цією подією знайти нові сили. Бажаю впевнено рухатися в напрямку успіху. Бажаю цікавого навчання і багато радісних подій для юної душі. І нехай всі цілі будуть підкорені. Нехай тобою постійно рухає любов, невпинний інтерес і прагнення бути щасливою людиною!

***

Прикольні привітання для студентів / depositphotos.com

Вітаю зі вступом! Позаду залишилися труднощі і переживання, а попереду відтепер чекають тільки нескінченні і швидкі злети, перемоги і посмішки, нові можливості і підкорення. Вітаю тебе!

Вітаю зі вступом! Тепер у тебе попереду світла дорога до нових знань та ази вибраної професії. Нехай тобі з легкістю вдається долати будь-яку перешкоду на шляху до поставленої мети, нехай цікаво та насичено проходять навчальні будні, нехай дзвінким сміхом друзів та сімейним затишком наповнені будуть вихідні дні.

Зі вступом! Мені дуже приємно усвідомлювати те, що у тебе вийшло досягти мети, до якої зроблено такий довгий і важкий шлях. Нехай ця подія додасть сили для подальших ривків і досягнень. Поздоровляю!

Вас також можуть зацікавити новини: