З Днем святого Миколая зимового / УНІАН

День святого Миколая 2022 відзначається 19 грудня, незважаючи на чутки про те, що свято можуть перенести на 6 число. УНІАН зібрав найкращі короткі привітання з Днем святого Миколая та яскраві листівки для ваших близьких.

Також ми нагадуємо, що 25 грудня віруючі святкують католицьке Різдво 2022 в Україні та світі.

Привітання з Днем святого Миколая - картинки та побажання

День святого Миколая 2022 / листівки УНІАН

Вітаю з Днем святого Миколая! Нехай частіше в житті трапляються дива, а ти ніколи не втрачай в них віру! Нехай настрій завжди буде святковим. Нехай твоє життя буде щасливим. Бажаю добра, радості, світлих надій, щирої любові рідних. Нехай святий Миколай подарує міцне здоров'я, достаток, мир і душевне тепло!

Відео дня

***

Вітаю тебе з Днем святого Миколая! Бажаю, щоб він зі своїми Ангелами-помічниками приніс тобі величезне щастя, нехай збудуться всі твої мрії - і великі, і маленькі! Нехай сонечко зігріває тебе, а рідні люди люблять і бережуть! Нехай міцним буде здоров'я, а сльози блищать на очах тільки від радості! Нехай буде все прекрасно кожен день і кожну годину твого життя!

Як привітати з Днем святого Миколая / листівки УНІАН

З Днем Чудотворця Небесного, з Днем святого Миколая! Миру, добра, затишку вашому дому. Здоров'я, процвітання вам і вашим близьким. Нехай Святий вбереже від усього поганого, подарує радість і поселить любов у ваших серцях!

***

Вітаю з великим християнським святом - Днем святого Миколая. Нехай він охороняє ваш будинок від зла і бід, приносить благополуччя і любов, протегує в дорозі і подорожах. Нехай Микола-Чудотворець чує ваші молитви і наповнить життя великими і маленькими дивами!

Привітання у День святого Миколая / листівки УНІАН

Вітаю з Днем святого Миколая! Бажаю тільки світлих смуг в житті, тільки добрих людей поруч, тільки хороших вчинків. Бажаю, щоб Миколай Чудотворець допомагав у хвилини труднощів і відчаю. Бажаю, щоб твоє серце завжди вірило в чудеса, а доля виправдовувала всякі твої надії.

***

З Днем святого Миколая! Бажаю миру, душевної краси, достатку, радості, кохання та щастя. Нехай святий Миколай оберігає від будь-яких недуг, від будь-яких негараздів, від будь-яких бід, нехай це світле свято подарує багато посмішок, багато подарунків, багато чудес!

Вітання з Днем святого Миколая / листівки УНІАН

Нехай великий Чудотворець Миколай принесе в твоє життя добро, світло та любов. Нехай він збереже тебе, де б ти не був. Нехай він убереже тебе від бід і допоможе в будь-якій твоїй праведній справі. Бажаю, щоб твоє життя завжди було наповнене добром, змістом, успіхом та благополуччям. Зі святом!

***

Нехай у цей чудовий день у ваш будинок постукає справжнісіньке щастя. Бажаю, щоб святий Миколай завжди допомагав вам у справах, дорозі та всіх починаннях. Нехай негаразди проминуть ваш поріг, а любов, терпіння, розуміння, людинолюбство, співчуття і добро наповнять вашу душу. Із Днем святого Миколая!

Що побажати на День святого Миколая / листівки УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: