Всесвітній день пілотів 2023 / листівки УНІАН

Сьогодні своє професійне свято відзначають люди, у яких немає права на помилку, адже вони відповідають за життя інших. 26 квітня - Всесвітній день пілотів. УНІАН підготував привітання для пілотів та оригінальні листівки.  

Раніше ми розповідали, які будуть вихідні в травні 2023 та скільки відпочиватимемо на травневі свята.

Всесвітній день пілотів - історія свята

Вперше своє професійне свято 26 квітня пілоти всього світу відзначили в 2014 році. Ініціатором стала Асоціація пілотів турецької авіакомпанії Turkish Airlines, які святкували його і раніше. 26 квітня 1912 року майбутній генеральний директор Turkish Airlines - Феса Євренцев - здав успішно іспит і здійснив перший політ в якості першого пілота. У 2013 році Міжнародній федерації асоціацій пілотів повітряних ліній запропонували взяти дату 26 квітня і зробити її Всесвітнім днем пілотів - World Pilots Day.

Відео дня

Всесвітній день пілотів 2023 - привітання та листівки зі святом

Пілот - важлива та відповідальна професія в Україні, особливо в такий складний для нашої країни час. Це одна з тих професій, де немає і не може бути права на помилку, адже пілот відповідає і за безпеку польоту, і за збереження здоров'я та життя пасажирів. Йому необхідно знати роботу та керування машиною до найдрібніших подробиць, щоб забезпечити комфорт та надійність, незалежно від тривалості польоту.

Всесвітній день пілотів 2023 / листівки УНІАН

Зі Всесвітнім днем пілотів тебе, сміливий підкорювач небес! Нехай повітряними будуть мрії, але не гуляє повітря в кишенях, літай в небі, але не пролітай в житті, нехай будуть високими польоти і пориви душі. І нехай не буде грозових хмар ні в небі, ні в долі. Будь птахом високого польоту!

***

Всесвітній день пілотів 2023 - привітання / листівки УНІАН

Вітаю зі Всесвітнім днем пілотів! Бажаю, щоб життєве паливо не закінчувалося, а життєві польоти були високими і успішними. Нехай народ пишається справжнім героєм, а рідні - доброю і відважною людиною. Зі святом!

***

Ваша щоденна праця сповнена висоти у всіх сенсах цього слова і ми говоримо Вам спасибі за неземну майстерність, яка дозволяє підніматися вгору! Нехай життя винагороджує Вашу працю по заслугах і дарує лише світлі, сонячні та радісні дні! З Всесвітнім днем пілотів!

***

Всесвітній день пілотів 2023 / листівки УНІАН

Вітаю з Всесвітнім днем пілотів! Нехай завжди буде чисте небо, справний сталевий птах, льотна погода, відмінний досвід, задоволені пасажири, вдалі злети і благополучні посадки!

***

Вітаю з Всесвітнім днем пілотів і щиро бажаю мирного неба і вільного повітряного простору! Нехай кожен політ проходить успішно, нехай кожен день несе в собі гарний настрій і удачу, нехай кожна мить буде щасливою, а серце завжди зберігає добру надію і любов.

***

Всесвітній день пілотів 2023 - привітання / листівки УНІАН

Вітаю з професійним святом! Нехай небо завжди тобі підкоряється і дарує тільки льотну погоду, а земля зустрічає тебе і надає м'яку посадку! Бажаю вдалих рейсів, адекватних пасажирів, успішного виконання професійних завдань!

***

Всесвітній день пілотів 2023 / листівки УНІАН

З Всесвітнім днем пілотів!  Бажаємо Вам завжди бути на висоті в справах і в житті! Нехай з вас беруть приклад рідні та близькі! Бажаємо вам м'яких злетів і посадок, безпечних польотів і неосяжного щастя!

***

Вас також можуть зацікавити новини: