Шанувальників у Лари в Україні, як з'ясувалося, дуже багато / Фото:Instagram

У ці вихідні в київському палаці "Україна" відбулося відразу два концерти франкомовної канадської співачки Лари Фабіан. Артистка представила свій новий альбом Papillon, а заразом відзначила ювілей - 30 років на сцені.

Шанувальників у Лари в Україні, як з'ясувалося, дуже багато, адже в обидва дні концертний зал Палацу був забитий під зав'язку. При чому складно сказати, хто саме складає цільову аудиторію співачки, адже присутні були не тільки старші люди, але і величезна кількість молодих хлопців і дівчат.

#larafabian @larafabianofficial ❤❤❤

Відео дня

Публікація від Микита (@nikita91_06)

Виступ, що складався з двох відділень почався практично без затримки. Лара вийшла на сцену у відмінному настрої і почала свій виступ зі слів "Добрий вечір" українською мовою, що не могло не порадувати київських глядачів.

Фабіан не знадобилася ані підтанцьовка, ані химерні світлові ефекти, щоб повністю утримати на собі увагу глядача і зробити так, що дві години пролетіли зовсім непомітно. Компанію на сцені їй склали лише три прекрасні бек-вокалістки і піаніст, який на деяких піснях перетворювався в ді-джея і ставав за пульт.

Kiev#larafabian#50worldtour

Публікація від Анна (@finchenko_anna_)

Читайте також«Дощовий день у Нью-Йорку»: огляд на фільм Вуді Аллена, що потрапив в епіцентр секс-скандалуВідсутність усієї цієї дешевої мішури зробила концерт дуже зворушливим, як і те, що в перервах між піснями Лара англійською мовою ділилася з глядачами розповідями про свою сім'ю і цікавими замальовками зы свого творчого життя.

"Родзинкою" всіх концертів Фабіан є її сильна емоційність і дуже чуттєве виконання. Співачка так проникливо виконувала пісню I will love again, що вже не змогла стримати сліз, коли побачила в залі тисячі яскравих маленьких вогників. Без сумніву, українські шанувальники дуже зворушили Лару.

Артистка не залишила публіку без своїх головних і улюблених хітів Ma Lade і Je t'aime, але виконала і багато композицій з нового альбому.