Про початок роботи над проектом оголосили в 2007 році / фото: UNIVERSAL PICTURES

З'явився перший дубльований трейлер фантастичного фільму жахів "Людина-невидимка", заснованого на однойменному романі Герберта Уеллса.

У картині знімалися Елізабет Мосс, Елдіс Ходж, Харієт Дайер і Сторм Рейд. Постановкою займеться режисер Лі Уоннелл, він же напише сценарій.

Прем'єра фільму "Людина-невидимка" намічена на 27 лютого 2020 року.

Читайте такожWarner Brothers показала перші кадри з нового мультфільму "Скубі-Ду"

Фантастичний фільм жахів «Людина-невидимка» знятий за однойменним романом Герберта Уеллса, виданими в 1897 році. Сюжет кілька разів екранізували - в 1934 році і двічі в 1984 - в СРСР і Великобританії. Творці фільму позиціонують його як римейк стрічки 1934 року.

Про початок роботи над проектом оголосили в 2007 році. Тоді найняли для написання сценарію Девіда Гойер ( «Темний лицар», «Темний місто», «Людина зі сталі»). У 2016 стало відомо, що сценариста замінили, а на головну роль розглядається Джонні Депп. У січня 2019 року повідомили, що Депп більше не претендує на роль. Стати сценаристом та режисером стрічки запросили Лі Уоннелл, більше відомого як актора, сценариста і продюсера. Це третя його робота на великому екрані в якості режисера.