Джей Джей Абрамс починає ділитися подробицями про новий епізод "Зоряних воєн" / Annie Leibovitz.

Режисер дев'ятого епізоду космічної кіносаги «Зоряні війни» Джей Джей Абрамс розповів журналістам, що фільм покаже глядачам небачені раніше можливості Сили джедаїв або ситхів.

Читайте також"Малюк Йоду" з "Мандалорця" знову став мемом – йому не дають слухати музику (відео)

У коментарі Vanity Fair Абрамс розповів, що ідеї, які реалізуються у фільмі, однозначно розлютять частину фанатів саги, але інша частина буде в захваті.

За словами режисера, це не означає, що новий фільм відмовиться від традиційних для франшизи трюків.

«Серед цих речей – не просто нові способи виконувати традиційні елементи, на зразок погонь і дуелей на світлових мечах (або про що ви ще подумали)... Ми хотіли переконатися, що картина також показує аспекти сили такими способами, яких ви ніколи не бачили раніше», – зазначив він.

Нагадаємо, попередня частина саги вже показала небачену раніше можливість джедая – Люк Скайвокер зміг віддалено спроектувати свій образ для сутички з Кайло Реном. Фанати сприйняли це неоднозначно.

Нагадаємо, в український прокат картина "Зоряні війни: Сходження Скайуокера" вийде 19 грудня 2019 року. Дев'ятий епізод завершить нову трилогію кіновсесвіту і завершить історію сім'ї Скайуокерів. У ньому Марк Хемілл востаннє зіграє роль Люка Скайуокера.