Netflix шукає відьмака / twitter.com/witchernetflix

Стрімінговий сервіс Netflix перед прем'єрою серіалу «Відьмак» опублікував на своєму сайті «вакансію» для справжнього мисливця на монстрів.

Читайте такожГенрі Кавілл назвавши Відьмака "сумішшю Бетмена і Супермена"

«Ви внутрішньо мотивований, орієнтований на результат самотній вовк? У вас є пристрасть до розв'язання проблем і вбивства монстрів (буквально і фігурально)? Зіткнення срібного меча з магічними істотами надихає вас? Якщо так, ознайомтеся з неймовірною вакансією від Netflix», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Сервіс шукає людину, яка буде захищати від монстрів 158 мільйонів передплатників сервісу по всьому світу. Разом з іншими відьмаками він буде відповідати за боротьбу з монстрами, небезпечними звірами, демонами, злочинцями та іншими небажаними елементами.

При цьому, компанія не надає спорядження. У претендента має бути власний кінь, зброя, обладунки та інше спорядження для полювання.

Ідеальний кандидат на цю посаду має володіти дипломом акредитованої школи відьмаків, або мати за плечима співставний життєвий досвід. Крім того, бути фізично сильним і не боятися довгих періодів самотності, але при цьому демонструвати відмінні навички парламентера.

Netflix пропонує контрактну форму співробітництва. Медстраховка доступна в тому випадку, якщо кандидат «знає правильне заклинання».

Нагадаємо, новий серіал заснований на фентезійному циклі польського письменника Анджея Сапковського.

Сюжет шоу розповість про відьмака Геральта, мутанта, який натренований вбивати чудовиськ. Йому доведеться шукати Циріллу, принцесу Цинтри, за якою полює Эмгир вар Эмрейс, імператор Нільфгаарда, який розв'язав війну з королівствами Півночі.