Jerry Heil представляє свій номер до Євробачення / УНІАН

Популярна співачка Jerry Heil, яка 8 лютого пройшла до фіналу нацвідбору на участі в конкурсі «Євробачення», оприлюднила пісню «Небейбі».

Читайте такожJerry Heil презентувала конкурсну пісню на Нацвідбір Євробачення-2020 (відео)

Відео з треком музикантка оприлюднила на Youtube – пісня увійде в саундтрек одного з рохважальних шоу на українському ТБ. За її словами, вона хотіла написати пісню, яка може підняти дух учасниць шоу.

«Я виросла в місті і в умовах, де між школами час від часу відбувалися такі культурні заходи як стріли, між уроками тебе могли облити брехнею, як брудом, а потім розносити плітки і шеймити за те, чого не було. Мене багато чого оминуло. Окрім останнього з переліченого. Але мені пощастило з близьким оточенням і з люблячою сім’єю. Дівчатам пощастило менше.

Я подивилася їх відеовізитки-історії і сильно прониклася симпатією до кожної. В їх очах потенціал і глибина. Під тінню подій, які вони прожили. Я хотіла написати пісню, яка б запалила дух дівчат і всіх, хто пережив знущання, булінг, хто відчув на собі жорсткість недалеких людей, які в свою чергу стали такими, бо, мабуть, теж були скривдженими. Це цикл, який здатен розімкнутися», - пояснила вона.

Нагадаємо, 8 лютого відбувся перший півфінал нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення-2020". За результатами глядацького та суддівського голосування до фіналу пройшли KRUTЬ, Jerry Heil та гурт Go-A.